1. Drake is nu mede-eigenaar van een e-sports team

Drake is nu mede-eigenaar van een e-sports team

Rapper en team werkten al eerder samen

De rapper Drake is mede-eigenaar geworden van het e-sports team 100 Thieves.

Drake is samen met ondernemer Scooter Braun en huidige CEO Matthew Haag en Dan Gilbert mede-eigenaar van het team. Daarnaast heeft het team nieuwe investeerders binnengehaald in de vorm van Sequoia Capital, Green Bay Venture, Wndrco en andere bedrijven.

Drake zal in de toekomst als strategisch adviseur optreden voor het team. 100 Thieves werkte eerder al samen met hem aan custom gamestations. Drake werkt daarnaast ook aan nieuwe kleding voor 100 Thieves.

Het e-sports team heeft spelers in games als League of Legends, Clash Royale, Fortnite en Call of Duty. Hoewel Drake hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks met het team zal samenwerken, komt 100 Thieves wel meer in de spotlight door zijn betrokkenheid.

Drake

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wat een fantastisch nieuws, mijn dag kan niet meer stuk hoor!
  • @Soon. Ja, even een makkelijke comment. Snel even scoren.

    Wat je ook zou kunnen zeggen, is hoe tof het is dat gaming zo lekker integreert in andere delen van het dagelijks leven. Het wordt steeds groter en bekender. En ook voor E-Sports is dit super tof, meer bekendheid kan geen kwaad.
  • @Bert de Vries
    Het zal mij echt een zorg zijn of E-sports nog groter word. Leuk voor hen, maar kijk er amper naar en drake doet dit puur voor de centjes, niet om E-sports groot te maken, puur eigen belang.
  • @Soon. Over zijn intentie weet ik niks, maar hij zal bijdragen aan de bekendheid. En dat is toch tof voor me de mensen die E-Sports wel een warm hart toedragen?

    Ik snap je punt wel, ik heb zelf ook niet veel met E-Sports, maar jeetje. Het hoeft niet zo zuur Er is vast ook wel nieuws te vinden dat je wel tof vind, toch?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren