1. My Friend Pedro is bijna 500.000 keer verkocht

My Friend Pedro is bijna 500.000 keer verkocht

En dit wordt gevierd met de Code Yellow-update

Volgens uitgever Devolver Digital is hun game My Friend Pedro al bijna een half miljoen keer verkocht. Om dit te vieren wordt een grote update uitgebracht met meer manieren van spelen en nog meer bananen.

Devolver Digital heeft code geel uitgeroepen, dit betekent dat de game bijna 500.000 keer verkocht is. Dit vond de uitgever een goed moment om een update voor de game uit te brengen. De Code Yellow-update voegt een aantal nieuwe modi toe aan de extravagante platformer. Spelers kunnen de game nu bijvoorbeeld spelen in Tiny Player-modus.

Daarnaast introduceert de update een aantal leuke nieuwe functies, zo kunnen spelers de protagonist bijvoorbeeld een heel groot hoofd geven of de snelheid van het spel en het personage aanpassen. Bovendien voegt de update een bioscoopmodus toe aan My Friend Pedro, waarmee spelers hun avonturen op een andere manier beleven en vastleggen.

My Friend Pedro staat bekend om spectaculaire actie: spelers besturen een man die als een balletdanser of Neo uit The Matrix, zichzelf door groepen vijanden heen schiet in opdracht van een levende banaan. Naast de actie bevat de games ook puzzels gebaseerd op physics.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren