1. Mysterieuze pokémon opgedoken op Pokémon-website

Mysterieuze pokémon opgedoken op Pokémon-website

Een evolutie van Farfetch'd?

Op de officiële website van Pokémon is een mysterieuze pokémon opgedoken. Deze pokémon is momenteel alleen in een pixelachtige vorm te zien waardoor de identiteit op dit moment verborgen blijft.

Op de Pokémon Sword en Shield-pagina is de mysterieuze pokémon rechtsonder te vinden en de indruk wekt van een glitch. Wanneer er echter met de muis naartoe wordt gericht springt het wezen van de muis een keer weg voordat erop geklikt kan worden. Wanneer er eenmaal op de pokémon geklikt wordt is te zien dat de pokémon in kwestie een vecht-pokémon is met een gewicht van 117 kilo en uitgerust is met de vaardigheid Steadfast.

Pokemon sword shield

Verder is de omschrijving van de pokémon slechts gedeeltelijk ingevuld, maar lijkt vermoedelijk te stellen dat deze pokémon alleen gevangen kan worden door te vechten tegen andere pokémon die vele gevechten hebben overleefd. Daarnaast wordt genoemd dat deze pokémon zal stoppen met vechten wanneer het iets heeft gedaan of bereikt. Hoe dan ook zijn de speculaties rondom de identiteit van deze pokémon losgebarsten. Sommigen zeggen dat dit een Galar-versie kan zijn van Cubone of een evolutie van Farfetch'd.

Uit de pixelachtige afbeelding kan op dit moment in ieder geval niet veel vastgesteld worden. Wel is te zien dat de pokémon bestaat uit de kleuren wit, groen, bruin en oranje.

Pokémon Sword en Shield zijn vanaf 15 november verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Dat is gewoon MissingNo. :)
 • @Kwolly
  Haha zou wat zijn inderdaad
 • Of een mega evolutie
 • haha farfetch'd.. ben in pokemon go als een gek eggs aan het hatchen om die aan mijn pokedex toe te voegen maar na 30 eieren nog geen geluk helaas…
 • @iknatuurlijk
  En wat denk jij dan? Dat heb "iknatuurlijk" weer haha
 • @blue_blade_3

  hahaha..

  Het is me gelukt na 74 eggs… heb alle regionals nu van kanto
 • Volgens mij is dit ook een evolutie van cubone…of een mini cubone zo aan de kleur te zien op deze pokemon's hoofd
 • Cubone versie van die regio

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren