1. Mystery at Croft Manor nu speelbaar in Fortnite Creative

Mystery at Croft Manor nu speelbaar in Fortnite Creative

Tomb Raider-content

Het Mystery at Croft Manor-evenement is nu speelbaar in de Creative-modus van Fortnite.

Het Mystery at Croft Manor-evenement is nu beschikbaar en voegt extra Tomb Raider-content toe aan Fortnite. Tijdens het evenement kunnen spelers het bekende landhuis van Tomb Raider-protagoniste Lara Croft ontdekken en tegelijkertijd een speciale spray ontgrendelen.

Spelers kruipen in de huid van Lara Croft en worden door de butler van de Croft-familie opgedragen om een aantal vreemde geluiden en lichtflitsen te onderzoeken. Door allerlei obstakels te vermeiden en puzzels op te lossen kan het mysterie worden ontrafeld. 

Het nieuwe seizoen van Fortnite is inmiddels in volle gang en heet Primal. Naast de toevoeging van Lara Croft is ook Raven uit Teen Titans in het zesde seizoen van Chapter 2 verwerkt. Primal speelt zich direct na de Zero Crisis Finale uit seizoen 5 af en voegt een prehistorische bioom toe aan het Fortnite-eiland. In het midden van de map is een torenhoge rots, met daar omheen een dorp.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren