1. N64 Classic mogelijk vandaag onthuld na Nintendo Direct

N64 Classic mogelijk vandaag onthuld na Nintendo Direct

Nintendo Direct vanmiddag om 15:00 uur

Volgens Gaming INTEL wordt na de Nintendo Direct vandaag de nieuwe Nintendo 64 Classic onthuld. Gaming INTEL gelooft dat dit nieuws van een anonieme bron daadwerkelijk klopt. De Nintendo Direct van vanmiddag staat in het teken van Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.

Nintendo is van plan om vanmiddag na de Nintendo Direct het laatste nieuws te delen over de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate. Hierna gaat volgens de anonieme bron van Gaming INTEL de Nintendo 64 Classic aangekondigd worden. Als dit niet gebeurd is het volgens Gaming INTEL aan te nemen dat de Nintendo 64 Classic in de volgende Nintendo Direct wordt aangekondigd. Deze moet later deze maand plaatsvinden.

De eerste Nintendo Direct vindt vandaag plaats om 15:00 uur Nederlandse tijd. Later deze maand wordt een tweede Nintendo Direct verwacht, maar datum en tijd zijn hiervoor nog niet bekend. Onlangs verscheen er bijna een uur aan nieuwe gameplay-beelden van Super Smash Bros. Ultimate.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt 7 december voor de Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Als dit waar is en die 'The Grinch' leak ook, dan krijgen we weinig verrassingen te zien vandaag… X-D

  Ik hoop het allermeeste op BK in Smash, maar ik ga echt nergens vanuit.
 • @Piet S.

  Als BK en Geno erin komen ga ik keihard huilen dat ik geen Switch heb
 • @XtraNL

  Gewoon 1 kopen dan! ;-P
 • Ik weet niet of ik N64 games op me HD scherm wil zien 😅
 • @ShadowhunterrX
  Ik maak me meer zorgen om de controller! Als kind kon ik de onnatuurlijke houding wel aan, maar of ik er nu nog zin in heb..
 • @Gaaiz

  Vroeger gelukkig nooit problemen mee gehad, alleen het knuppeltje raakte wel "los", haha!
 • @ShadowhunterrX

  Dit dus. Als ik zie hoe die PS mini games eruit zien op groot scherm (YT filmpjes)… Damn…
 • Deze site is betrouwbaar qua leaks, maar ik vind het heel onlogisch. Maarja, Nintendo…
 • @Newgamessuck

  Het bruggetje naar SSBU, naar SSB op de N64 Classic is niet zo lang hoor. :-)
 • @Piet S.

  Het rijmt alleen niet met 20 miljoen switches willen verkopen en de aankondiging is wel heel, heel, heel last minute als het voor black Friday in de winkel moet liggen.
 • @Newgamessuck

  Er worden denk ik niet minder Switches verkocht door het uitbrengen van die mini systems. Dat zijn hebbedingetjes voor fans (zoals ik), die die dingen gewoon graag in bezit willen hebben.

  En Black Friday is over 3 weken, dus het zou kunnen, maar ik gok eerder op een Kerst release… of zelfs later.
 • @Piet S.

  Als het waar is dan ga ik er wel vanuit dat hij voor black Friday in de winkels ligt. Zou er anders echt helemaal niks van begrijpen.

  Ik zelf pas. Mijn snes classic zit nog steeds nieuw in de doos opgeborgen in een kast. En deze had echt goede games. De N64 had ook zeker goede games, maar zijn minder mooi oud geworden.

  Wat er in mij op komt.

  Zelda oot
  Zelda mm
  F-zero x
  smash
  sin & pinishment
  Banjo Kazooie/tooie

  Geen van deze games zou ik hem voor kopen met die 12 fps
 • @Newgamessuck

  Nouuu, niet overdrijven he! MM & BT waren de ergste met vaak +/- 20fps, voor de rest is het qua fps echter best te doen.

  De resolutie echter… :-P


  PS. Misschien dat de hardware in de mini versie beter is, waardoor de games beter runnen? Wie weet?
 • @Piet S.

  Is misschien een persoonlijk iets. Maar resolutie/graphics hebben mij nooit echt geboeid. Nooit last van gehad. Maar framerate…….Dat kan voor mij echt een game bederven.
 • @Newgamessuck

  Ben het wel met je eens hoor: fps > res. Iemand die bv. liever op 4K30, dan op 1080p60 speelt, is voor mij een alien… :'-)
 • @Piet S.
  alien hier hallo
  Alleen bij shooters trek ik 30fps niet voor de rest over het algemeen prima te doen. Vind de achteruitgang van de resolutie dan te storend om het maal zoveel x minder pixels te doen en vaak nog andere effecten in te leveren ook.
  tegelijk vraag ik me af, heb je zelf een One x of Pro of pc en 4k scherm om het verschil te kunnen kiezen? Ik weet dat er mensen zijn die het doen hoor maar gewoon nieuwsgierig omdat je zo stellig bent
 • @xevulutionx

  Een vriend van me heeft een X1X en heb daar zowel FFXV als The Witcher in beide modus, verschillende keren, mogen aanschouwen.

  Ook hij zweert bij 4K30, maar je ziet het echt alleen als je er goed op let en stil staat en pixels gaat vergelijken, want die games zien er sowieso al goed uit… Ook op 55”/65” TV’s. Geef mij maar gameplay die meer smooth is, oftewel 1080p60! :-)
 • Kom op Nintendo!
  I facking need this!
 • En ?? Ik lees er niets over…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren