1. Naamregistratie World of Warcraft Classic geopend

Naamregistratie World of Warcraft Classic geopend

Oude liefde roest niet, dus reserveer jouw nostalgische naam!

Vanaf vandaag kan je een World of Warcraft Classic-naam reserveren. Blizzard biedt spelers de optie om drie personages alvast een naam te geven.

Blizzard heeft de World of Warcraft Classic-naamregistratie geopend. Wanneer je gehecht bent aan jouw personagenaam van vroeger op de immens populaire online RPG, is het advies om er snel bij te zijn. Je eigen naam voegt toch extra nostalgische waarde toe aan het klassieke open wereld spel.

World of Warcraft: Classic

Om een naam veilig te stellen dient de speler in het bezit te zijn van een actief World of Warcraft-account met een abonnement of game time-kaart. Het verschil tussen deze twee, is dat een abonnement zichzelf blijft verlengen en een game time-kaart een eenmalige aankoop is. De speler is in staat om in aanloop tot de lanceerdatum drie verschillende personages te creëren.

Blizzard is ook bezig met het opzetten van een forum waar ex-guildmates met elkaar in contact kunnen komen. Zoek dus snel op in welke server je destijds speelde en plaats een bericht op dit forum en wie weet sta je binnenkort weer schouder aan schouder met je brothers in arms van vroeger.

Hieronder check je de aankondigingstrailer van World of Warcraft Classic.

World of Warcraft Classic komt op 27 augustus uit voor pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Ze zouden dit ook op de Xbox moeten proberen uit te brengen.
  • Vraag en nee niet cynisch bedoeld. Maar waarom willen mensen versie een oude versie spelen? Ik bedoel patches, updates en dlc zouden een game beter moeten maken dus zou de huidige versie veel beter moeten maken dan de oude. Ik begrijp dus niet waarom mensen die willen spelen. Misschien een fan die hier antwoord op kan geven. Nostalgie?
  • @BrutalRage dat zou je Inderdaad verwachten. Het hangt er echter vanaf met welk doel je updates uitrolt. Het spel lijkt inmiddels meer op een mobile game met in game aankopen dan een uitgebreide rpg. Ze hebben te weinig geluisterd naar de fans en te veel naar de markering afdeling, zoals vaker het geval. Het spel heeft z'n charme verloren en verliest al jarenlang spelersaantallen.
  • @Strease oké duidelijk antwoord. Zijn er nog mmos die je kan aanbevelen momenteel? Of eraan komen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren