1. Nanotale opvolger van Epistory komt eraan

Nanotale opvolger van Epistory komt eraan

Game is te spelen door middel van het typen van woorden

Voor de mensen die de LOI-typecursus niet meer zien zitten is er nu de mogelijkheid om het toetsenbord op een andere manier onder de knie te krijgen. Er is nu een game in ontwikkeling die hier een alternatieve manier voor aanbiedt: Nanotale.

De game is een vervolg op de game Epistory. Ook deze game werkte door middel van woorden typen. De game is niet direct ontwikkeld voor het verbeteren van de typevaardigheden, maar kan zeker geen kwaad.

In de game speel je als een beginnende archivaris genaamd Rosalind. Rosalind verzamelt plantensoorten en noteert alle bijzondere gebeurtenissen. Dat allemaal om een uitstervende planeet te redden. De meeste puzzels en gevechten worden gevoerd door het snel typen van woorden.

In de vorige game, Epistory, was het ook mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen. Dit kon je doen door een andere layout voor je toetsenbord te kiezen. Of dit weer mogelijk wordt voor Nanotale is nog nergens vermeld.

Wanneer de game precies uitkomt is ook nog niet bekend, maar we kunnen uitgaan dat we rond het derde kwartaal van 2019 monsters kunnen bevechten met ons toetsenbord.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren