1. NASCAR krijgt ook online-competitie

NASCAR krijgt ook online-competitie

Wordt live op tv uitgezonden

De stockracecompetitie, NASCAR, gaat net als de Formule 1 een online-competitie krijgen. Dat maakt de organisatie onlangs bekend.

Na de Formule 1 gaat NASCAR ook een online-competitie organiseren. Eerder in het weekend vond er al een losse wedstrijd plaats. De wedstrijd werd in zijn geheel uitgezonden door FOX en de deelnemers waren zowel de huidige generatie racers als oudgedienden. De wedstrijd bleek een succes te zijn met bijna 1 miljoen kijkers. Door het succes heeft NASCAR besloten een geheel online seizoen van NASCAR te organiseren. De aankondiging is hieronder te bekijken.

De competitie heet NASCAR iRACING en gaat binnenkort al van start. Er zijn verschillende ‘Series’ voor de competitie: de NASCAR CUP SERIES, NASCAR XFINITY SERIES, NASCAR GANDER RV en OUTDOORS TRUCK SERIES. De competitie gaat door een gebrek aan een officiële NASCAR-game gespeeld worden in de online pc-game: iRacing.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren