1. Naughty Dog hint naar ambitieus multiplayer-project

Naughty Dog hint naar ambitieus multiplayer-project

Mogelijk een next-gen-game

Ontwikkelaar Naughty Dog maakt 'grote ambities' bekend voor een nieuwe multiplayer-game.

Vinit Agarwal, hoofd gameontwikkelaar van Naughty Dog, heeft in een Tweet bekendgemaakt dat de studio opzoek is naar nieuw talent. Er zijn werknemers nodig om te helpen bij het ontwikkelen van een enorm ambitieus online multiplayer-project. Programmeurs worden verzocht om te solliciteren voor een baan in het hoofdkantoor van Naughty Dog in Santa Monica.

Eerder maakte de ontwikkelaar bekend dat er geen multiplayer-functie aanwezig is bij The Last of Us 2. Hieruit kunnen we concluderen dat de vacature voor een nog onaangekondigde game betreft. Aangezien The Last of Us 2 pas in mei het daglicht ziet, kunnen we ervan uit gaan dat het mysterieuze project bedoeld is voor de PlayStation 5. Sony heeft bevestigd dat de release van PlayStation 5 gepland staat voor eind 2020.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Cool, een nieuwe Naughty Dog ga….
  Ennn het is multiplayer. NEXT.
 • Ik heb ergens gelezen dat het te maken heeft met een ps5 launchgame. Een multiplayer only game gebaseerd in de wereld van the last of us. Ik ben reuze benieuwd, heb alle vertrouwen in naughty dit.
 • @CyberFl

  Liever maakt Naughty Dog gewoon single-player games daar ligt hun echte kracht.
 • @Fanart32

  Wie zegt dit? Ze hebben genoeg creatieve mensen. Wie weet gaat dit DE multiplayer ervaring worden van de volgende generatie.
 • @CyberFl Ik koop een Playstation voor de geweldige Single-player ervaringen van oa Naughty dog. Dan hoop ik niet dat ze zich gaan focussen op multiplayer games. Die richting moet Sony niet op willen gaan.
 • @Fanart32

  Heb je geen enkele vriend of vrienden waarmee je online kunt gamen? Want geloof mij, ik geniet ook wel van een singleplayer ervaring. Maar meestal speel ik online potjes met een paar vrienden van me, zeer leuke ervaringen.
 • @Fanart32

  De focus ligt niet bij multiplayer. Ze maken een geweldige singleplayer ervaring in de vorm van The Last of Us 2. En een hopelijk geweldige multiplayer in de vorm van Factions. De één hoeft niet onder de ander te lijden. Het is ook niet zo dat The Last of Us en Uncharted 4 slechte games zijn, toch? Beide hadden namelijk multiplayer.
 • @CyberFl

  Ik hoop het. Factions (multiplayer van The Last of Us) was ronduit geweldig!
 • @CyberFl
  SOCOM, launchgame PS5
 • @CerandoX.nl

  Ooooh i hope!! Socom 1 en 2 kapot gespeeld, zat zelfs in de bètagroep. Kreeg ik zo een internet lan add on gratis en socom 1 en 2 ook. Seals victorious.
 • Neem aan dat die multi-player in hun volgende single-player game gaat horen. Zoals Uncharted ook een multiplayer heeft.
 • Ben benieuwd. Ik ben meer een multiplayer gamer dan singleplayer

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugde
  Nietwaar?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren