1. NBA 2K20-gameplaytrailer onthuld

NBA 2K20-gameplaytrailer onthuld

NBA-sterren bij hun nieuwe club

De eerste trailer van NBA 2K20 is onthuld door 2K. In de trailer zijn de professionele basketballers uit de NBA aan het werk te zien.

In de nieuwste trailer zien we verschillende sterren uit de NBA spelen voor hun nieuwe club. Zo is Zion Williamson te zien, die vorige week een deal met de uitgever van het spel voor een aantal jaar sloot, in zijn New Orleans Pelican's jersey. Daarnaast schitteren de vedettes Kyrie Irving en Kevin Durant in het shirt van de Brooklyn Nets.

Verder laat de korte video cover-ster Anthony Davis in zijn gloednieuwe Los Angeles Lakers tenue zien, compleet met zijn herkenbare grimas. Ook is Russel Westbrook te bewonderen in zijn nieuwe team samen met zijn teammaat en superster James Harden. Wat opvalt is dat er geen Toronto Raptors-speler wordt laten zien in de video, deze club heeft vorig jaar nog wel de playoffs gewonnen.

Nba2k20

Heel veel verschillen in de gameplay ten opzichte van vorig jaar zijn nog niet te zien in deze korte video, op een paar lay-up-variaties na. De gameplay van het spel vertegenwoordigde de sport al erg goed, er is dus wellicht ook geen reden om het roer om te gooien in dit opzicht.

Check de nieuwste gameplay trailer van NBA 2K20 hieronder!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren