1. NBA 2K21 bevat nu advertenties die niet overgeslagen kunnen worden

NBA 2K21 bevat nu advertenties die niet overgeslagen kunnen worden

Net als na de lancering van NBA 2K20

In NBA 2K21 zitten sinds kort advertenties die niet overgeslagen kunnen worden.

Daar kwamen spelers de afgelopen dagen achter. De advertenties verschijnen tijdens laadschermen en gaan onder andere over de Oculus Quest 2. De laadschermen lijken echter niet veel langer dan normaal afgebeeld te worden. Toch uiten veel spelers - onder andere op Reddit - hun onvrede over advertenties in een game waar zij een premium prijs voor hebben betaald.

De advertenties verschenen onder andere voor de zevende episode van MyTeam seizoen 2, een show die in-game wordt uitgezonden voor een wedstrijd. De advertenties komen op alle systemen voor.

2K Games heeft vorig jaar aan NBA 2K20 ook na de lancering dergelijke advertenties toegevoegd. EA deed dit eerder dit jaar ook in UFC 4, maar besloot de advertenties weer weg te halen na negatieve feedback van spelers.

NBA 2K21 is nu uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S wanneer de consoles lanceren.

NBA 2K21

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Boycotten die hap!
  • @gusanito
    Dit lijkt een punt waarbij EA gewoon kijkt hoever ze kunnen gaan. Het was al niet veel positiefs maar ze zakken weer verder terug. Helaas blijft een groot aantal spelers toch geld spenderen aan de game en microtransacties
  • @AWESOMEDUDE3

    Je weet wel dat de game niet van EA is, maar van 2K?
  • @AWESOMEDUDE3

    EA ??? nou ja het is lood om oud ijzer, maar ea maakt deze game niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren