1. Nederland en België krijgen League of Legends-toernooi

Nederland en België krijgen League of Legends-toernooi

Wordt de kampioen van de Benelux

4Entertainment en Riot Games werken samen om twee League of Legends-toernooien naar Nederland en België te brengen.

Het gaat in januari van start waarbij zes teams in Nederland en zes teams in België gaan strijden om het beste League of Legends-team van de Benelux te worden. Er zijn verschillende prijzen te winnen waaronder een bedrag van 50.000 euro. Verder kunnen de beste spelers meedoen aan de Europese Masters, waarbij ze het opnemen tegen de andere Europese toppers.

league of legends

Teams kunnen zich vanaf vandaag inschrijven, dit is mogelijk tot en met 4 december. Er zijn twee toernooien (één in Nederland en één in België) per seizoen, ieder met een eigen finale. Het doel is natuurlijk om het beste team van de Benelux te worden. Spelers uit Luxemburg, Nederland en België kunnen zelf bepalen welke van de twee wedstrijden zij gaan spelen, het is niet beperkt tot het land van herkomst.

Voor teams die niet voldoen aan de criteria voor de wedstrijden is er altijd de optie om mee te doen aan de officiële League of Legends Open Tour. Dit zijn in totaal zeven wedstrijden met een totale prijzenpot van 10.000 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren