1. Nederlands bedrijf komt als eerste met Cyberpunk 2077-merchandise

Nederlands bedrijf komt als eerste met Cyberpunk 2077-merchandise

De eerste merchandise voor een langverwachte game.

Het Nederlandse bedrijf Cook & Beckers is de eerste die officiële Cyberpunk 2077-merchandise verkoopt. De Doing Business-afbeelding die hieronder te zien is, is één van de drie scènes van de game die Cook & Becker verkoopt als officiële limited edition artwork. De maker van deze artwork is Bernard Kowalczuk.

Op Facebook maakte Cook & Becker bekend dat ze hun eerste HD-afbeeldingen binnen hadden van de aankomende sciencefiction game Cyberpunk 2077. In samenwerking met de ontwikkelaar, CD Projekt RED, bracht het bedrijf de nieuwe collectie uit. De gameplaytrailer werd tijdens de E3 dit jaar getoond. Cook & Becker is zeer te spreken over hun eerste HD-print op metal finish van Doing Business:“In tegenstelling tot de donkere en grimmige gameplay van Cyberpunk 2077, komt deze artwork net als in de trailer veel frisser en strakker naar buiten.

Vanaf nu verkoopt Cook & Becker drie verschillende limited edition artworks met verschillende printstijlen. Naast Doing Business zijn er ook ‘Street Life’ en ‘Trauma Team In Action’ artworks die op canvas kunnen worden besteld. De minimum prijs voor een print is €89,00. Een gekochte print komt genummerd en met een certificaat van authenticiteit gesigneerd door de artiest zelf. Van elke artwork zijn slechts 98 exemplaren te koop.

Cyberpunk

In de nabije toekomst is dit de enige officiële merchandise van Cyberpunk 2077. Het Nederlandse bedrijf heeft momenteel als enige de rechten om de artworks te verkopen als merchandise. Later zullen nieuwe scènes van de game verschijnen om aan de muur te hangen. Cook & Becker ging eerder samenwerking aan met CD Projekt RED voor The Witcher 3: Wild Hunt.

Er is nog geen officiële releasedatum van Cyberpunk 2077 bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren