1. 15-jarige Nederlander beste Fifa 20 Weekend League-deelnemer van januari

15-jarige Nederlander beste Fifa 20 Weekend League-deelnemer van januari

Volgend seizoen eDivisie voor Vitesse?

De 15-jarige Nederlander Levi de Weerd heeft In de maand januari bijzonder goed gepresteerd in de FUT CHampions weekend league van Fifa 20. Het talent verloor slechts twee van de honderdvijftig wedstrijden en dat leverde hem de eerste plek op.

Omdat Levi in januari 148 van de 150 wedstrijden wist te winnen, heeft hij de eerste plek op de wereldranglijst bereikt.

Pas vanaf zijn 16e mag Levi meedoen aan de eDivisie en kwalificaties voor internationale toernooien. Vitesse heeft hem al binnen hun eSports team, waar hij één van de drie eSporters is. Eerder had hij nog geprobeerd om bij het team van Ajax te komen, maar vanwege een toetsweek op school kon hij niet gaan.

De naam Levi de Weerd kwam al een tijdje voor in de top van de Fifa-ranglijsten. In oktober plaatste hij op de 34ste plek en in december steeg hij al naar de 29ste plek. Januari was uiteraard Levi’s beste maand tot nu toe.

In Fifa 19 kon Levi er ook aardig wat van, tussen april en augustus stond Levi elke maand in de top 200. Mei en juli waren Levi’s beste maanden voor Fifa 19 met de plaatsing op nummer 20 in de wereldranglijst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren