1. Nederlandse release Dragon Ball Super: Broly bekend

Nederlandse release Dragon Ball Super: Broly bekend

Oorsprong van Goku wordt onder de loep genomen

De nieuwste film uit de Dragon Ball-franchise, Dragon Ball Super: Broly heeft een officiële releasedatum gekregen voor de Nederlandse bioscopen. Dragon Ball Super: Broly is vanaf 24 januari te zien door heel Nederland.

De film is zowel te zien in Japanse als Engelse taal, beide met Nederlandse ondertiteling. Ook worden er in de nieuwe muziektrailer hints gegeven over de oorsprong van Goku en zijn relatie met Broly.

Distributeur Periscoop Film maakte afgelopen woensdag bekend dat de film 24 januari verwacht wordt in Nederlandse bioscopen. Dragon Ball Super: Broly is de derde film in de Super-serie en vertelt het verhaal over hoe Saiyans Goku en Vegeta moeten vechten tegen één van de sterkste tegenstanders die beiden ooit hebben ontmoet, namelijk Broly. Bekijk hieronder de nieuwste muziektrailer voor de film. De muziek is gemaakt door de artiest Blizzard.

In de nieuwste muziektrailer voor de film worden ook hints gegeven over de oorsprong van Goku. In onderstaande tweet worden eventuele hints besproken door Dragon Ball-fan, Todd Blankenship. Goku wordt als kind weggestuurd van Planeet Vegeta en landt op aarde in het jaar 737. Regisseur Tatsuya Nagamine en bedenker Akira Toriyama gaan in de film verschillende losse eindjes aan elkaar knopen. Zo is bekend dat Freeza de planeet Vegeta vernietigt in het jaar 737 en Goku zo op Aarde belandt. Voor de oorsprong van Broly zijn deze gebeurtenissen voor de film van groot belang.

Funimation CEO Gen Fukunaga vertelde eerder hoe enthousiast hij was over de moderne tekenstijl die gebruikt wordt in de twintigste Dragon Ball-film. "De fantasie en manier van verhaalvertelling van bedenker Akira Toriyama zijn overduidelijk in deze film terug te zien", zegt Fukanaga. Bekijk hieronder de trailer voor Dragon Ball Super: Broly.

Dragon Ball Super: Broly verschijnt 24 januari 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Sweet dat word dus Dragon Ball in de bios kijken. De eerste keer dat er een Dragon Ball film in de Nederlandse bioscoop draait.
  • @Meta_coola die spoiler, ik ga stuk! XD
  • @Meta_coola
    Wat was dat een slechte film idd. Helaas ook in de bios gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren