1. Speel volgende week Nederlandse indiegames in de Esports Game Arena

Speel volgende week Nederlandse indiegames in de Esports Game Arena

Games al gratis te downloaden op Steam

Op dinsdag 28 januari presenteren vijf Nederlandse studententeams binnen de minor Game Design & Development van de Hogeschool Rotterdam vijf indiegames in de Esports Game Arena.

Tijdens IndiEvening, zoals het evenement heet, presenteren de studio's hun games publiekelijk. In dertien weken hebben 65 studenten als onderdeel van hun minor gewerkt aan het maken van een vijftal games. De teams Big Fat Cat Studios, Buckle Up Games, Corner Office Games, Fallen Penguin Studios en Small Scope Studio showcasen tijdens het event in de Esports Game Arena het resultaat van deze dertien weken.

De games die tijdens het evenement worden gepresenteerd zijn Kika & Daigo: A Curious Tale, Lumin’s Path, Guiding Light, Calamari Clash en Alien Outrun. Alle spellen zijn beschikbaar op Steam.

Het evenement vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. De deuren gaan open om 17:00 uur en het evenement eindigt om 21:00 uur. De entree is gratis.

Download hier de games:

Lumin's Path

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren