1. Nederlandse winkelketens waarschuwen voor problemen met Cyberpunk 2077

Nederlandse winkelketens waarschuwen voor problemen met Cyberpunk 2077

"PS4- en Xbox One-versies niet optimaal"

Bol.com en Game Mania wijzen klanten op de mankementen van Cyberpunk 2077 op PS4 en Xbox One.

Dat blijkt uit een rondgang van Nu.nl. Retailer Game Mania vertelt dat het potentiële klanten wijst op het feit dat de technische prestaties van Cyberpunk 2077 op de basisconsoles van PlayStation 4 en Xbox One niet optimaal zijn".

Ook webwinkel Bol.com geeft aan klanten te waarschuwen bij aankoop van een exemplaar. Hoewel de klachten naar eigen zeggen 'meevallen'. Op het moment van schrijven is niet bekend hoe andere Nederlandse gamewinkels omgaan met de onderpresterende game van CD Projekt Red.

Eerder vandaag deed Sony uit de doeken dat Cyberpunk 2077 niet langer wordt verkocht via de digitale winkel van PlayStation. Voor hoe lang, is nog onduidelijk.Vooralsnog lopen er geen gesprekken tussen Microsoft en CD Project Red over het verwijderen van Cyberpunk 2077 uit de Microsoft Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Black Ops Cold War was/is geen haar beter, waarom wel een melding bij CP2077?

  Omdat Sony nu wel actie onderneemt?

  Black Ops Cold War was ontiegelijk slecht en is nu verbeterd tot “gewoon” slecht, maar speelbaar.
 • @CerandoX.nl
  Sorry, maar cyberpunk op xbox one en ps4 is crap momenteel. Trekt op niets… Black ops cold war was veel minder erg…
 • @Jowy
  Heb er zelf weinig ervaring mee (want heb de game niet), maar de PS5 en Xbox reddit stonden vol posts over crashes en zelfs crashes van het hele systeem.
  Er waren zelfs gebruikers die aan gaven dat de console niet meer op startte, wat ik eigenlijk best eng vind.
  Tegelijkertijd ook oliedom dat je las dat mensen Cold War bleven opstarten terwijl hun console om de zoveel uur bleef crashen..

  Cyberpunk is natuurlijk in zeer slechte staat afgeleverd, maar dit is wel echt een media hype geworden.. Cold War had die mijn inziens net zo goed verdiend als deze daadwerkelijk schade toe bracht aan consoles.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren