1. Oplichter probeert PS5 via neppe Nedgame-website te verkopen

Oplichter probeert PS5 via neppe Nedgame-website te verkopen

Website lijkt erg op die van Nedgame

Een oplichter probeert via een website die lijkt op die van winkelketen Nedgame zogenaamd PlayStation 5-consoles te verkopen.

Dat meldt Nedgame via Facebook. Men schrijft: "LET OP: Er is een oplichter actief die PlayStation 5 consoles probeert te verkopen o.a. via een nep website die erg lijkt op de Nedgame website, levering november. Dit zijn wij uiteraard niet, bij ons en overal is de PlayStation 5 uitverkocht voor levering op release."

Als tip geeft Nedgame dit mee: "Let altijd goed op dat de URL van de betreffende website klopt, en op het slotje in de zoekbalk. Twijfel je aan een link tik dan altijd zelf de URL van de website in je browser."

De woordvoerder van de winkelketen zegt inmiddels melding te hebben gedaan bij de politie. Voor zover bekend is de PlayStation 5 overal uitverkocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Gisteren keek ik op YouTube een video van PU met Martin die de Series X dummy gekregen had. (De hoofdredacteur van deze site die een next gen console kan bekijken is blijkbaar geen content voor IG waard, maar dat terzijde)

    Voor die video zat ook een advertentie van een of andere shady website met 'als eerste een PS5, slechts enkele plaatsen' et cetera. Weet niet of jullie zelf invloed hebben welke advertenties er getoond kunnen worden via jullie YT kanalen, maar leek me ook geen zuivere koffie.
  • @That Mr Awesome
    Het gaat sowieso al downhill met IG. Precies hetzelfde nieuws als Gamer.nl en geen reviews en dergelijke meer. Laatste review was in februari. Persoonlijk zie ik ook geen bestaansrecht meer naast Gamer.nl aangezien het gewoon identiek is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren