1. Need for Speed: Hot Pursuit en zes andere EA-games mogelijk naar Switch

Need for Speed: Hot Pursuit en zes andere EA-games mogelijk naar Switch

EA ziet de Switch wil zitten

Need for Speed: Hot Pursuit en zes andere EA-games krijgen mogelijk een release op de Nintendo Switch. Dat zegt Venture Beat-journalist Jeff Grubb.

Volgens Respawns Alex Ackerman kunnen we in totaal zeven EA-games verwachten voor de Nintendo Switch. “Daar vallen onder andere Burnout Paradise en Apex Legends onder,” laat hij weten aan gamejournalist Jeff Grub van VentureBeat. In totaal zijn er al vier games bevestigd. De overige drie games zijn nog niet bevestigd, maar volgens Grub hoort Hot Pursuit daarbij.

Geruchten gaan dat Need For Speed: Hot Pursuit, Plants vs. Zombies Battle for Neighborville en nog een onbekende game van Velan Studios ook uitkomen op de Switch. Grubb zegt deze namen te hebben gekregen van een bron die bekend is met de releases van EA. Alles bij elkaar kunnen we verwachten dat Fifa 21, Lost in Random, Apex Legends, Burnout Paradise, Need For Speet: Hot Pursuit, Plants vs. Zombies Battle for Neighborville en een Velan Studios-game gaan verschijnen op de Nintendo Switch.

Plants vs Zombies

Volgens Grub is EA nog niet klaar met hun racing-remasters na Burnout Paradise, waardoor Need For Speed: Hot Pursuit uit 2010, op het lijstje staat. Naast een Switch-versie komt de opgepoetste racing-game ook uit op pc en andere consoles.

Over de game van Velan Studios is nog niet veel bekend. Het zou gaan om een EA Original. De uitgever sloot afgelopen jaar een deal met de studio. Welke game of wat voor soort game Velan Studios gaat maken is niet bekend.

Dit is niet de eerste keer dat Jeff Grub met geruchten komt. Eerder voorspelde hij al de datum van het PlayStation 5-evenement en twee Nintendo Direct-presentaties.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Positief dat EA iets doet op de switch, maar daar blijft het ook bij…
  • Plants vs Zombies is nog wel leuk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren