1. Need for Speed Heat krijgt vandaag als eerste EA-game cross-play

Need for Speed Heat krijgt vandaag als eerste EA-game cross-play

Nieuwe Need for Speed in de maak bij Criterion

Mensen op verschillende systemen kunnen het vanaf vandaag tegen elkaar opnemen in Need for Speed Heat: de game krijgt cross-play.

Het is daarmee de eerste EA-game met cross-play. Gamers op pc, PlayStation 4 en Xbox One kunnen zonder haken of ogen met en tegen elkaar spelen. EA onthulde dit op zijn website.

Need for Speed Heat verscheen vorig najaar en draait om straatracers versus de politie. Er zijn twee soorten racen waarmee de speler 'Rep' en 'Bank' kan verdienen. 's Nachts kunnen illegale racewedstrijden worden gereden waarmee spelers 'Rep' verdienen om het level van hun avatar te verhogen. De Speedhunter Showdown is een gesanctioneerde racewedstrijd die gedurende de dag kan worden uitgevoerd. Hiermee verdienen spelers 'Bank' om hun auto's aan te passen en te upgraden.

Electronic Arts heeft daarnaast laten weten dat Criterion, de ontwikkelaar van de meest recente Need for Speed-games en de Burnout-reeks, aan een nieuwe Need for Speed werkt. Over deze game is echter nog niets bekend. Mogelijk wordt er meer onthuld tijdens de EA Play-presentatie, die in de nacht van 18 op 19 juni om 01:00 uur Nederlandse tijd wordt gehouden.

Need for speed

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit is natuurlijk een game met de minste risico. Ik verwacht niet dat de playerbase heel groot is. Jammer dat Criterion de nieuwe NFS maakt, de open-world race games hebben wel zijn langste tijd gehad en ik vind het hele open-world concept gewoon niet passen. Ik heb liever dat ze wat creativiteit moeten tonen en verschillende maps moeten maken die over de échte wereld verspreid zijn.
  • @CerandoX.nl

    test drive unlimited heeft een super vette open wereld ,waarbij je bij auto dealers auto's kon kopen en huizen kon bezitten. Maar de innovatie staat al een paar jaar stil nu inderdaad
  • @Dutchy_d
    Heb ik ooit gespeeld, maar nog heb ik liever losse tracks. Hopelijk haalt Microsoft PGR uit de mottenballen. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren