1. Eerste trailer van Need for Speed Heat onthuld

Eerste trailer van Need for Speed Heat onthuld

Oude, vertrouwde auto-actie is terrug!

EA heeft de eerste trailer voor Need for Speed Heat uitgebracht. De racegame verschijnt later dit jaar voor pc, Xbox One en PS4.

Eerder was de naam en het logo al uitgelekt. Inmiddels is de onthullingstrailer uitgebracht door EA en Ghost Games. De racegame speelt zich af in een stad die veel lijkt op Miami en draait om de strijd tussen een corrupte groep politieagenten en elite straatracers.

Spelers hebben in Need for Speed Heat de mogelijkheid om hun wagens volledig aan te passen. De game heeft tevens een dag- en nachtsysteem waarbij er verschillende uitdagingen beschikbaar zijn afhankelijk van het dagdeel. Zo kunnen spelers zich overdag wagen aan race-, drift- en off-road-evenementen. S'avonds worden de 'underground' straatraces gehouden terwijl de politie op de straatracers jaagt.

Need for Speed Heat lanceert op 5 november via Origin Access en is 8 november wereldwijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

 • Ik ga het toch zeggen,

  meh
 • @Meta_coola

  Ja het is natuurlijk geen AC en geen game van Ubisoft.
 • @DefenseForceNL

  Oh ja want AC is echt de enige franchise die ik goed vind en speel . #Final Fantasy #Dragon Quest #Mass Effect #God of War #Red Dead Redemption

  En ohja ik net of dat Ubisoft m'n favo dev is #Square Enix #Sony
 • @Meta_coola

  😋
 • Moeilijk om er al wat over te zeggen. Ik vind deze serie al enige jaren niet zo fijn meer. Wat ik uit de trailer dan wel haal om een positieve noot te noemen, leuk dat ze iig nieuwere auto's meenemen om te gebruiken zoals de Polestar1. Hopelijk is het een redelijk uitgebreide lijst auto's en zitten er veel geupdate modellen in.
 • Lijkt me toch wel weer tof alleen dan wel zonder micro transacties please.
 • Zelfde rap muziek, same old pimpbare auto's waarvan het handjevol uit de trailer wrs de enige zijn die een beetje coole customisation hebben, zelfde politie geluiden, zelfde graphics, veel slechtere mensen animaties, zelfde verhaal, letterlijk en figuurlijk. Ze nemen het extra jaar dat ze nu krijgen niet echt om de franchise fris en speciaal te maken, he? Gelukkig geeft Heat mij geen aandrang om mijn "zero EA" streak te verbreken.
 • Op het eerste zicht ziet het er wel goed uit.
  Terug naar straatracen en tunen, niet constant 's nachts rijden.
  Een story met cutscenes mag er van mij best wel uit. Een race-game heeft geen verhaal nodig.
  De beste NFS is voor mij nog altijd Most Wanted uit 2005.
  Een paar races om een baas te kunnen uitdagen met een custom auto, die verslaan en dan proberen zijn pink-slip vrij te spelen.
 • @BadAsh

  My man. Hij vind the evil dead goed en hij vind most wanted uit 2005 de beste nfs.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren