1. Need for Speed Hot Pursuit Remastered komt op 6 november

Need for Speed Hot Pursuit Remastered komt op 6 november

Snelle achtervolging

EA heeft Need for Speed Hot Pursuit Remastered onthuld. De oorspronkelijke game kwam in 2010 uit en is nu dus terug in een nieuw jasje.

Het spel draait om razendsnelle achtervolgingen, waarbij je speelt als crimineel of als politieagent. De zojuist gelanceerde website geeft meer informatie over de remaster.

Vooral de graphics zijn opgepoetst voor deze remaster. De race-ervaring "is bijgewerkt voor de huidige hardware-generatie met verbeterde graphics. Speel in maximaal 4K/60 FPS en ervaar verbeteringen zoals hogere resolutie, schaduwen en reflecties, meer voorwerpen, grotere kijkafstand, verbeterde textures, meer deeltjes en verbeterde AA/SSAO."

De remaster verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch en wordt volledig crossplay speelbaar. "De baanbrekende autolog verbindt jou en je vrienden met een-op-een-achtervolgingen en races, en geeft instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden", aldus de website.

Daarnaast wordt alle uitgebrachte DLC meegeleverd met deze remaster. "Gloednieuwe prestaties, wraps, autokleuren, verminderde harde stops, een aangepaste fotomodus en galerie, en meerdere kwaliteitsverbeteringen maken er een nóg betere gameplay-ervaring van."

Need for Speed Hot Pursuit Remastered wordt ontwikkeld door Stellar Entertainment, een team met ex-Criterion talent dat ook verantwoordelijk was voor Burnout Paradise Remastered. Het spel komt op 6 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie volgt op 13 november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

 • Weer full priced zeker?
 • voor 5,10 euro uit de budgetbak over zes jaar
  wat een domme trailer sorry hoor
 • @Femas

  Als je het orgineel hebt gespeeld en je bent twee avonden bezig geweest om de baantijd van je maat te verslaan, dan begrijp je de trailer wel hoor ;)

  Ik geloof 36 Euro met EA acces. Net prijsje, deze ga ik zeker halen.
 • @Nol

  Dus 45 a 50 euro zonder EA acces zeker dan?
 • @DefenseForceNL Ik denk dat je met EA Access 10% korting krijgt, dus de normale zal 40 piek zijn.
 • @MythicZ

  Ok nog te duur, maar goedkoper dan ik dacht.
 • Meer re-skin dan remasterd, en dat voor 40 piek. Het is niet dat we anders gewend zijn van EA. Voor een echte remaster met next gen graphics zou ik 40 of 60 neerleggen. Maar deze game lijkt wel gewoon geport, textures zien er uit als op een ps3.
 • EA luistert nooit naar wat mensen willen. Iedereen schreeuwt al jaren om een Underground remake en waar komen ze mee? Een slap oppoetsbeurtje van Hot Pursuit (het mag de naam remaster echt niet dragen). Wat een achterlijke studio is het toch.
 • Als het nu om NFSU(2) ging, dan had ik 'm direct ik in huis gehaald. Nu haal ik 'm wel een keer als ik weinig te spelen heb.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren