1. Need for Speed wordt waarschijnlijk woensdag onthuld

Need for Speed wordt waarschijnlijk woensdag onthuld

EA heeft plaatst countdown-klok op de website

Er is een countdown-klok verschenen op de website van EA, deze klok telt naar alle verwachting af tot de onthulling van de nieuwe Need for Speed.

Eerder werd bekendgemaakt door Ghost Games en EA dat het volgende deel uit de Need for Speed-reeks dit jaar nog wordt gelanceerd. Veel meer is er nog niet bekend over het verwachte racespel. Er gingen eerder deze maand wel geruchten rond dat EA op 20 augustus, tijdens Gamescom, een persconferentie gaat geven. Uiteraard gaat hier gesproken worden over Fifa 20 en Star Wars Jedi: Fallen Order, maar het wordt ook de hoogste tijd voor EA om wat meer bekend te gaan maken over de Need for Speed-titel.

Need for Speed Payback

De countdown-klok die is verschenen op de website van EA, eindigt woensdag 14 augustus om 16:00 uur. De kans is erg groot dat het nieuwe Need for Speed-spel woensdag (eindelijk) officieel onthult gaat worden. Wat EA woensdag allemaal vrij gaat geven over het racespel is nog maar de vraag. Wellicht wordt de onthullingstrailer vrijgegeven of wordt er een lanceerdatum bekendgemaakt, misschien wel allebei?

Ook benieuwd wat er woensdag onthult gaat worden? Houd ons dan goed in de gaten en dan zorgen wij dat je niks mist!

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik vond Need for Speed echt heel tof. Vooral het mogelijk was om samen met iemand het spel van begin tot eind uit te spelen. Helaas kon dit niet in het laatste deel. En liet het daarom ook bewust liggen. Als ze met een nieuwe nfs komen dan hoop ik dat die mogelijkheid er weer is. Ook hoop ik dat de wereld een stuk groter word als bij Need for Speed. Want die was echt lachwekkend klein.
  • Gewoon terug na de u2 reeks of mw 2008 en ik ben happy.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren