1. Neem een kijkje in een griezelige wolkenkrabber in Remedy's Control

Neem een kijkje in een griezelige wolkenkrabber in Remedy's Control

Game verschijnt ergens volgend jaar

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Remedy's aankomende game Control.

In de trailer van de nieuwe game van de studio achter Max Payne, Alan Wake en Quantum Break, is de 'Oldest House' te zien; de wolkenkrabber waar de Federal Bureau of Control in gevestigd is. James McCaffrey, de stemacteur achter Alan Wake, spreekt de trailer in.

Control komt in 2019 uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Net als in Quantum Break maakt de speler in de game afwisselend gebruik van krachten en geschut. De hoofdpersoon is de nieuwe directeur van een geheimzinnig bureau dat geïnfiltreerd is door iets buitenaards. Het is aan haar de taak om de macht weer in eigen handen te krijgen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Zin in!
    (Vond Quantum Break dan ook helemaal top. Beetje als Tomb Raider,.maar met een beter verhaal) Ik ga niet meteen halen, want het is wel zo'n spel waar ik niet meer naar omkijk waneewa ik 'm heb uitgespeeld.
  • Tof zeg! Hier nog een fan van Quantum Break. Dit universum lijkt daar heel erg op. Remedy games weten mij altijd te intrigeren, dus ik verwacht dat ik hier ook veel plezier aan ga beleven

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren