1. Naughty Dog onderzoekt verschillende opties distributie The Last of Us Part 2

Naughty Dog onderzoekt verschillende opties distributie The Last of Us Part 2

'Er is nog geen definitief besluit genomen'

Naughty Dog onderzoekt verschillende opties voor de distributie van The Last of Us Part 2. Dat zegt regisseur Neil Druckmann in een interview met PlayStation Blogcast.

In het interview werd Druckmann gevraagd waarom de game niet enkel digitaal in de winkels wordt gelegd, waarop hij antwoordde dat daar nog geen definitief besluit over genomen is.

"Er is nog geen definitief besluit genomen. Momenteel reageren we gewoon op de veranderde situatie van winkels en hoe we fysieke exemplaren naar mensen kunnen krijgen, en of de internetinfrastructuur er is om alle landen te voorzien", legt hij uit.

"Dit is namelijk een game waar mensen in elk land naar uitkijken en we willen zorgen dat het eerlijk verloopt. Als we de game uitbrengen voor slechts een klein deel van de spelers, wat betekent dat voor de rest? Dus we kijken naar allerlei soorten opties om de game zo snel mogelijk naar alle fans te krijgen. Dat gaat wel wat tijd kosten."

Ook gaat Druckmann in op de vraag waarom Naughty Dog de persdemo van eind vorig jaar niet uitgeeft. Volgens hem is het een groot verschil tussen ontwikkelaars die actief in de gaten kunnen houden of alles goed verloopt en spelers die de game thuis spelen. "Een PSN-demo kost simpelweg te werk, dat we onzelf nu niet willen opleggen".

The Last of Us: Part 2 werd deze week voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het volledige interview is hieronder te beluisteren.

last of us 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben benieuwd naar de oplossing.
  • Even een digital only launch is toch geen ramp met de weet dat er een disk versie komt in de toekomst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren