1. Resident Evil 3 Remake krijgt slechts één einde

Resident Evil 3 Remake krijgt slechts één einde

En Nemesis wordt slimmer en onvoorspelbaarder

In een interview met Capcom in het PlayStation Magazine deelt de ontwikkelaar meer details over Resident Evil 3. De game krijgt onder andere slechts één einde, in plaats van 2.

Op Reddit delen verschillende gebruikers details uit het interview. Capcom laat onder andere aan PlayStation Magazine weten dat ze het wezen in het echt hebben nagemaakt om te scannen voor de aankomende remake. De tyrant wordt volgens de ontwikkelaar zelfs slimmer en onvoorspelbaarder dan Mr. X in Resident Evil 2 door een verbeterde kunstmatige intelligentie.

Een ander opvallend detail is dat de game geen keuzemechanisme heeft, in tegenstelling tot het origineel. Verschillende keuzes geven spelers dus geen voor- of nadeel tijdens een later level van de game. Het verhaal kent om die reden dan ook slechts één einde, in plaats van meerdere.

Daarnaast keert de Mercenaries Mode, waarbij spelers zoveel mogelijk vijanden moeten verslaan binnen de tijdslimiet, niet terug en is het personage Carlos speelbaar. Geluid wordt volgens Capcom verder belangrijker dan ooit om gevaar te herkennen in Racoon City, waar spelers in ieder geval winkels, het Stagla-benzinestation de persgebouwen bezoeken.

Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hier de eerste beelden van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Bring it on, deze koop ik sowieso op dag 1.
 • @CyberFl
  #metoo😄
 • @Monojaxx

  Ja sinds een week met deel 2 bezig, wat een game man. Heb deze kapot gespeeld op de psone, maar toch voelt het vernieuwd en anders aan.
 • Benieuwd of de collectors edition überhaupt naar NL komt, ik las van niet, anders maar de jap versie halen, ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in deze game
 • Echt slecht dat ze maar voor 1 ending hebben gekozen. Replay waarde is dus 0. Het was juist altijd leuk om RE direct opnieuw te beginnen om de verschillende opties/routes te verkennen.

  Helaas. Gemiste kans.
 • Als Resident Evil liefhebber, heb ik toch nog m’n grote twijfels bij dit deel. Het spel komt mij nogal haastig gemaakt over. Door het ontbreken van een keuze-mechanisme en het ontbreken van meerdere eindes lijkt het steeds meer alsof dit spel te snel gemaakt is. Ik ben benieuwd….
 • Ik ben ook zeer benieuwd, speel deel 2 en zojuist te pakken genomen door de licker die ik vergeten was.. Geluid in 7.1 is bruut in deze game
 • @san5324

  Was ook wel verschieten, ben net mister X tegengekomen, scary stuff man.
 • @CyberFl

  Heb hem. Nog niet gezien.. Althans, ik zag hem voor het eerst in de cel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren