1. Nieuwe NES-controllers werken met NES-games op Switch

Nieuwe NES-controllers werken met NES-games op Switch

Leden van de dienst kunnen de controllers bestellen.

Er komen speciale NES-controllers die dienst doen als Joy-Cons voor de Switch uit. Hiermee kunnen de klassieke NES-games via Nintendo Switch Online gespeeld worden.
Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat de dienst op 19 september lanceert. Met Nintendo Switch Online kunnen spelers vanaf dan games online spelen, saves opslaan op de cloud en klassieke NES-games spelen. De controllers kunnen opgeladen worden door ze aan de Switch te schuiven, net zoals dat met Joy-Cons kan.


De controllers kunnen vanaf binnenkort via de website van Nintendo besteld worden door Online-leden en kosten 59,99 euro per paar. Op die website zijn ook de NES-games te zien die vanaf 19 september onbeperkt gespeeld kunnen worden. Het gaat onder andere om Super Mario Bros. 1 en 3, The Legend of Zelda en Yoshi.

De dienst, die 19,99 euro per jaar kost, levert leden ook diverse aanbiedingen op. Wat die aanbiedingen inhouden, meldt Nintendo op een later moment.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De controllers koste. 59,99 per jaar? 🧐
  • Ja idd, per jaar?! Hoe bedenk je het insidegamer en gamer.nl 🤣 Zouden wel erg dure controllers worden zo LOL

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren