1. Netflix kondigt animefilm van The Witcher aan

Netflix kondigt animefilm van The Witcher aan

Door de studio van Avatar: The Legend of Korra

Netflix heeft aangekondigd dat er een animefilm van The Witcher in de maak is. De film wordt ontwikkeld door dezelfde showrunner als die van de live-action, Lauren Schmidt Hissrich.

De populaire Netflix-serie The Witcher krijgt een geanimeerde spin-off genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf. Dit heeft de streamgigant bekendgemaakt via een tweet. De film breidt het universum van The Witcher verder uit door een krachtig nieuw gevaar centraal te stellen.

Het plot van de film is nog niet geheel duidelijk, maar de verwachting is echter dat het verhaal niet overlapt met live-action serie . De film wordt ontwikkeld door showrunner Lauren Hissrich en producent Beau DeMayo. De Koreaanse studio Mir neemt de animatie op zich. Deze studio is onder andere bekend van Avatar: The Legend of Korra en Voltron: Legendary Defenders.

Vooralsnog lijkt het om een alleenstaande film te gaan, de kans bestaat natuurlijk dat er meerdere films worden uitgebracht. The Witcher is in elk geval hernieuwd voor een tweede seizoen, dat gebeurde overigens al voordat de serie in Nederland te zien was.

Nu de deal met auteur Adrzej Sapkowski is geconsolideerd en The Witcher op Netflix een grote hit blijkt te zijn, is een vierde The Witcher-game logischer dan ooit. Dit zouden we daarom graag in The Witcher 4 willen zien.

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt pas in 2021. Er is nog geen releasedatum gecommuniceerd van The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • oooooh, lekker melken die bende.
 • Goh, een anime. Alweer. Jeej. Als ze lef hadden zouden ze het met westerse animatie doen.
 • Mooi dat ze er een "anime" van maken. Als ik eerlijk moet en mag zijn vind ik de anime stijl beste stijl van alle animatie stijlen.
 • @Meta_coola
  Jaja, beetje lopen afberen op dat hentai zeker, met je gesmeerpijperij!

  O.T. Ik zie liever één enkele goede serie dan allerlei halfbakken producties. Maar goed, toss a coin to your uitmelkers!
 • @AWESOMEDUDE3

  Dat jij meteen een link legt met hentai zegt volgens mij eerder iets over jouw voorkeuren dan die van Meta_coola.
 • @nickskuh16

  Dat noemen we kortzichtigheid, semi racisme etc. Ik durf zelfs te zeggen dat zo'n opmerking anti Japans is. Maar zoals deze man een vooroordeel over mij heeft heb ik er één over hem.
 • @Meta_coola

  Kan je dit niet beter als antwoord zetten op wat Heer Mida hierboven zegt?
 • @Don Carpaccio

  Waarom? Het is een reactie op het nieuws bericht niet op heer Mida
 • De geit is nog niet helemaal gemolken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren