1. Netflix annuleert Daredevil

Netflix annuleert Daredevil

Alleen Jessica Jones en The Punisher zijn nog over

Netflix heeft na drie seizoenen de serie Daredevil geannuleerd.

The Hollywood Reporter meldt dat er geen vierde seizoen meer van de serie verschijnt. "We zijn enorm trots op het laatste seizoen en hoewel het pijnlijk is voor de fans, willen we dit hoofdstuk positief eindigen. We zijn dankbaar naar onze partners bij Marvel, showrunner Erik Oleson, de schrijvers, de geweldige crew en cast waaronder Charlie Cox als Daredevil, en naar onze fans die ons de afgelopen drie jaar hebben ondersteund. De drie seizoenen blijven nog jarenlang op Netflix staan en Daredevil als personage blijft bestaan in toekomstige projecten van Marvel." Wat deze projecten inhouden, is niet bekend.

Eerder annuleerde Netflix Iron Fist en Luke Cage, die zich in hetzelfde universum als Daredevil afspeelden. Het annuleren van Daredevil is echter extra opvallend, omdat het de eerste Marvel Netflix-show was en daarbij een van de shows die kritisch goed werd ontvangen. Qua Marvel Netflix-shows zijn alleen Jessica Jones en The Punisher nog niet geannuleerd. Jessica Jones krijgt in ieder geval een derde seizoen en van The Punisher is net een tweede seizoen afgemaakt.

Daredevil seizoen 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Heeft dit er niet mee te maken dat Marvel van Disney is en dat die een eigen streaming gaan krijgen?

  Thank voor de reminder btw, want ik moet het derde seizoen nog kijken.
 • @Luigi1985
  Daar begint het wel op te lijken. Daredevil deed het over het algemeen beter dan de rest, lijkt mij dan ook sterk dat ze daar definitief mee stoppen. Maar jammer is het sowieso.
 • Als dit niet met marvels eigen dienst te maken heeft dan zou ik er niets van begrijpen. Een van de beste series die op Netflix te vinden is. Echt een fantastische serie en voor mij ook zeker de beste van alle marvelseries.
 • @xevulutionx
  Mee eens!
 • @xevulutionx
  Ook helemaal mee eens! Ik ben geen seriekijker, maar dit is één van de weinige die ik blijf kijken.
 • Seizoen 3 was echt awesome. Er zal dan nog wel hopelijk een defender seizoen komen om wat dingen af te handelen, want er waren toch wel wat cliffhangers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren