1. Netflix-app vanaf juni niet meer op Wii U en 3DS te gebruiken

Netflix-app vanaf juni niet meer op Wii U en 3DS te gebruiken

App kan al niet meer gedownload worden

Netflix werkt vanaf 30 juni niet meer op de Wii U en Nintendo 3DS.

Dat heeft Nintendo aangekondigd. De Netflix-app kan al sinds eind vorig jaar niet meer gedownload worden op de Wii U en 3DS, maar mensen die de app al hebben kunnen hem dus nog zes maanden gebruiken.

Vanaf 30 juni kunnen mensen dus niet langer Netflix gebruiken op een Nintendo-console. Op de Wii is het sinds 2019 niet meer mogelijk om de app te gebruiken, en de Switch heeft nog altijd geen Netflix-app. Het is niet duidelijk of die app ooit op de populaire hybride console gaat verschijnen.

Netflix

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • die Wii U eigenaren… Nintendo had ze de Switch voor de helft van het geld aan moeten bieden, best schandalig hoe zij afgewimpeld zijn. Heb zelf ooit de Cube gehad, dus ik weet hoe het is om een console te hebben die niet best in de markt ligt. Maar Nintendo deed toen nog erg haar best om het ding in leven te houden. Ze hebben echt geweldige games voor dat apparaat uitgebracht. De Wii U eigenaren lijken echter een dikke vinger te hebben gehad. Dit waren waarschijnlijk ook hun meest trouwe fans.
 • @benjaminben

  De Wii U was wel echt de meest bedroevende manier van marketing ooit. Niemand, maar dan ook niemand wist van het bestaan van het ding af, behalve de vijf eigenaren (waarvan Piet S. en ik er waarschijnlijk twee zijn).

  Het begon al door het apparaat bijna exact hetzelfde te noemen en met een halfbakken tussenoplossing te komen voor een hybride console. Nee dat Nintendo niet altijd even goed is in het marketen van hun producten is een gegeven.

  De Wii U was voor mij een console voor erbij. Ik had m destijds gekocht omdat ik als een klein kind in de Nintendo World Store Mario Kart 8 heb zitten spelen. Toen kreeg ik wel weer heel veel zin om Nintendo games te spelen en besloot ik m bij terugkomst gelijk te kopen. Echter heb ik maar vier games gehad: Super Mario Maker, Mario Kart 8, Breath of the Wild en Super Mario 3D World.

  Zoals je weet is Super Mario Maker 2 uit en daardoor het eerste deel totaal niet meer interessant en kwamen/komen de andere games uit voor de Switch. Mario Kart en Zelda heb ik zelfs nog een keer (goedkoop) op de kop getikt en daarvoor heb ik allerlei oude games ingeleverd (waaronder de Wii U versies van dezelfde games). 3D world heb ik nog, maar ik wil die eigenlijk ook wel hebben met de uitbreiding.

  Dus Nintendo, voor alle support die ik jullie heb gegeven: Geef mij die game maar gratis.

  Nouja ik heb ontzettend genoten van de Wii U en het geringe aantal games dat ik erop speelde. Ik ben blij dat Nintendo die games nogmaals uitbrengt, zodat iedereen ze kan spelen. Maar voor de Wii U-ers is het wel zuur dat ze zo duur zijn en jammer dat er door de opnieuw uitgebrachte games misschien minder nieuwe titels komen.
 • @Luigi1985
  Ik had ook een WiiU. Vond het prima voor die tijd. Waar ik minder goed tegen kan is dat alle remakes voor volle bak gekocht moeten worden op de switch. Waarom kon ik Mario kart 8 niet voor 10 euro upgraden naar de switch versie? Belachelijk
 • @blue_blade_3

  Ja zodra EA of Ubi zoiets flikt, dan is het geldgraaierij. Maar Nintendo komt altijd weg met klootzakkengedrag. Ze hebben het imago gewoon mee gok ik. Ze waren ooit ook erg klantvriendelijk, maar dit maskertje lijkt steeds meer te breken.
 • @blue_blade_3

  Ja dat was wel netjes geweest. Dat had ze dan in totaal maximaal 5 x €50 = €250 per game gekost, ervan uitgaande dat iedere Wii U bezitter de betreffende game heeft.
 • @Luigi1985
  Haha nou wij hadden 2 WiiUs thuis vroeger. Dus dan zijn we er met de 5 stuks
 • @Luigi1985 Ho ho Ik bezit ook een Wii U, en sterker nog, ik gebruik hem nog steeds regelmatig. Party games als Wii Party U of Nintendoland zijn gewoon awesome! Ook de remasters van Twilight Princess en Windwaker wil ik zo nu en dan wel weer een keer uitspelen.

  Maar ik begrijp je punt wel, ik wilde alleen wat liefde voor de Wii U tonen.
 • @Robskeee
  Nintendoland was echt leuk. Kon je mooi met 5e spelen en maakte goed gebruik van het 2e scherm. Dat spokenspel vond ik echt geweldig. Flink gelachen met mn vrienden toen
 • @Robskeee

  Haha nee de Wii U verdient ook liefde want hoe je het wendt of keert, waren de games die erop uitkwamen gewoon leuk. Had vanmiddag gewoon zin om te zeuren, want naast gamen is dat een van mijn hobby’s.
 • @Robskeee

  Wist trouwens niet dat TP al een remake had!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren