1. The Witcher-serie krijgt interactieve tijdlijn voor verwarde fans

The Witcher-serie krijgt interactieve tijdlijn voor verwarde fans

Nu is alles op de juiste volgorde gezet

Wie The Witcher-serie op Netflix heeft gezien is wellicht af en toe een beetje in de war. Het verhaal springt namelijk vaker heen en weer in de tijd. Om de kijkers een handje te helpen heeft Netflix een interactieve tijdlijn voor de populaire serie gemaakt.

Op deze tijdlijn zijn vier balken te zien, ieder met stippen die evenementen aanduiden. Iedere balk representeert weer iets anders: algemene evenementen, Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Cirilla Fiona Elen Riannon. Op iedere balk zijn de verschillende evenementen geplaatst, gekoppeld aan de persoon die het heeft ervaren.

Zo is te zien dat Yennefer in 1206 begon met studeren aan Aretuza Academy, wat ook te zien was in aflevering 2. Ook algemene evenementen worden uitgelicht, waaronder The Curse of the Black Sun in 1213, Dit heeft verder weinig te maken met het verhaal, maar geeft de wereld van The Witcher meer inhoud.

The Butcher of Blaviken, de titel die Geralt of Rivia kreeg nadat hij inwoners van Blaviken doodde, was te zien in aflevering 1 maar speelde zich af na de evenementen in aflevering 2. Voor veel kijkers kan het dus verwarrend zijn, zeker wanneer er niet op een duidelijk manier wordt aangegeven wanneer er in de tijd gesprongen wordt. Voor kijkers die nog steeds vraagtekens hebben bij de evenementen en de volgorde ervan is de tijdlijn dus een ideale plek om wat meer informatie te krijgen.

Bekijk hier de interactieve tijdlijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Zegt toch veel dat dit gedaan moet worden. De serie is een schoolvoorbeeld van hoe je niet verhalen moet vertellen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren