1. Netflix deelt eerste pagina van het script van The Witcher seizoen 2

Netflix deelt eerste pagina van het script van The Witcher seizoen 2

A Grain of Truth?

Netflix heeft de eerste pagina van het script van het tweede seizoen van The Witcher gedeeld.

De pagina lijkt te verwijzen naar een van de korte verhalen uit het eerste boek van Andrzej Sapkowski, The Last Wish. Net als in het korte verhaal, genaamd A Grain of Truth, worden een handelaar en zijn vrouw aan stukken gescheurd door een mysterieus wezen.

Het tweede seizoen lijkt dus vanaf het eerste moment vol te zitten met spanning en actie.De releasedatum van het tweede seizoen van The Witcher is overigens nog niet bekend, al is wel duidelijk dat de serie in 2021 moet verschijnen. Verder is een derde seizoen ook al bevestigd en worden er ook spin-off-series gemaakt, waaronder The Witcher: Blood Origin.

Eerder deze week werd het tweede deel van de korte documentaire The Witcher's Bestiary gedeeld. In de video wordt niet zozeer naar de monsters uit de reeks gekeken, maar vooral hoe ze in het echte leven zijn bedacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren