1. Netflix en Telltale slaan handen ineen voor games op de service

Netflix en Telltale slaan handen ineen voor games op de service

Telltale werkt ook aan Stranger Things-game

Telltale Games en Netflix zouden gaan samenwerken om games op de streaming service te lanceren.

Een van de eerste ervaringen zou een aangepaste versie van Telltale-reeks Minecraft: Story Mode zijn. Deze gamereeks zou later dit jaar op Netflix moeten verschijnen. Dat meldt TechRadar, dat bronnen zegt te hebben die dit bevestigen.

Er zouden uiteindelijk ook meer gameseries van Telltale, mogelijk bestaande of wellicht nieuwe, naar de streamingdienst kunnen komen. Daarnaast zou Telltale ook een gameserie gebaseerd op de Netflix-show Stranger Things maken.

Hoewel het nog niet precies bekend is hoe de interactieve ervaringen op Netflix gaan werken, melden de bronnen aan TechRadar dat het vergelijkbaar is met Telltale-games op het Amazon Fire TV-platform. Daar zijn al games als Minecraft: Story Mode en The Walking Dead te spelen, waarbij spelers met hun afstandsbediening bepaalde keuzes kunnen maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren