1. The Witcher's Geralt, Ciri en Yennefer geïntroduceerd

The Witcher's Geralt, Ciri en Yennefer geïntroduceerd

Serie vanaf 20 december op Netflix

Netflix heeft een introductievideo gedeeld van The Witcher-serie. In de video stelt acteur Henry Cavill het hoofdpersonage van de serie voor, genaamd Geralt of Rivia.

Update: Ook de andere twee hoofdpersonages, Ciri en Yennefer, hebben een korte video gekregen. Bekijk ze hieronder!

Origineel bericht: In de gamewereld is Geralt of Rivia niet weg te denken, maar het leek Netflix toch een goed idee om een korte video te delen waarin de witte wolf wordt voorgesteld. Een deel van de Netflix-gebruikers heeft wellicht nog nooit van The Witcher gehoord. In de video vertelt Cavill over het ontstaan en de karaktereigenschappen van zijn personage.

Cavill vertelt dat Geralt als kind een transformatie is doorgaan wat hem heeft gemaakt tot Witcher. Deze transformatie staat Geralt toe om allerlei elixers en potions te consumeren die normale mensen om zouden leggen. Deze drankjes maken hem tijdelijk sterker en zetten zijn zintuigen op scherp. Zo kan hij in het donker kijken en beschikt hij over onmenselijke goede reflexen.

Daarnaast wordt er in de video verteld dat Witchers beschikken over simpele spreuken, bekend als Signs. In de trailer zien we Geralt een vijand naar achter blazen met een Aard Sign. Verder verhaalt Cavill dat Witchers over het algemeen gehaat zijn door de complete bevolking en dat dit effect heeft op Geralts karakter. In tegenstelling tot het vooroordeel, is Geralt een relatief goed mens, met genoeg emoties en humor. "De grootste kracht van Geralt is dat hij in staat is om lief te hebben", benadrukt Cavill.

The Witcher-serie is vanaf 20 december te zien op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik hoor en lees zoveel over deze serie dat het wel goed moet zijn.
    Hopelijk worden we niet teleurgesteld. Heb de game helaas niet gespeeld maar twijfel nog steeds om hem voor de Switch te halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren