1. Netflix zou meerdere seizoenen van The Witcher-serie willen

Netflix zou meerdere seizoenen van The Witcher-serie willen

Serie komt ergens in 2019 uit

Het lijkt er op dat Netflix zeer tevreden is over de aankomende The Witcher-serie en nog voor het eerste seizoen de show al voor meerdere seizoenen willen verlengen.

Dat meldt Casey Walsh, de hoofdredacteur van Geeks WorldWide die vaak als insider op de voorgrond treedt over alles rondom DC. Aangezien Henry Cavill Superman heeft gespeeld en nu de rol van Geralt of Rivia vertolkt, zou Walsh wel eens toegang kunnen hebben tot dergelijke informatie.

Volgens Walsh zou Netflix mogelijk zelfs al meerdere seizoenen goedkeuren voordat seizoen 1 uit is. Dat is vrij uitzonderlijk, omdat veel bedrijven eerst een eerste seizoen lanceren om te kijken hoe succesvol het is, voordat er nieuwe seizoenen worden besteld.

De serie rondom The Witcher moet ergens in 2019 op Netflix verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Kan hier niet op wachten, al hoop ik nog steeds dat het allemaal goed gaat. Meerdere seizoenen klinkt logisch, aangezien de boeken net als Game of Thrones een doorlopend verhaal zijn.
 • Blijkbaar vindt Netflix het resultaat nu al goed! Ik probeer nog steeds niet te hoge verwachtingen te hebben.
 • Ben erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken.
  Hoop wel dat ze deze serie niet teveel met de game gaan vergelijken.
 • @masters007

  Serie is gebaseerd op de boeken. Ze hadden tijdje geleden een teaser laten zien met Henry Cavill als Geralt zonder baard. Wat dus wennen is maar het klopt wel. In de boeken heeft ie geen baard en hij heeft er een hekel aan om een baard te hebbben
 • @Mepp Wat de baard betreft klopt niet helemaal. In sommige stukken loopt Geralt wel te zaniken dat graag een scheerbeurt wilt.
 • Dit gaat zoveel mensen boos maken om de meest onzinnige redenen.
  Ik hoop dat het goed zal zijn, heb wel weer een serie nodig om te kijken nu Game of Thrones en Gotham gaan stoppen. Dus heb ik Avatar en The Witcher wel extra nodig, naast de Prequels van GoT.
 • @Ardyn
  Stopt Gotham na het vijfde seizoen dan? Als het goed is begint over negen dagen het nieuwe seizoen(5) weer.
  Betreft The Witcher ben ik nog erg sceptisch. Ik heb door het spelen van de Witcher 3 maar ook Gwent een erg specifiek beeld over bepaalde characters, van wat ik tot nu toe heb gezien is het vrij teleurstellend. We zullen zien.
 • Zullen we eerst eens kijken of dit eerste seizoen wel zal deugen, want wat ik ervan gezien heb is dat geen zekerheidje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren