1. Netflix-kijkers kiezen verhaallijn in Black Mirror

Netflix-kijkers kiezen verhaallijn in Black Mirror

Black Mirror seizoen 5 krijgt een 'kies-je-eigen-avontuur'-aflevering

Netflix wil meer interactieve televisie en gaat daarom een aflevering produceren in de populaire sci-fi-serie Black Mirror, waar kijkers zelf kunnen bepalen hoe de aflevering verloopt en eindigt. In het volgende, vijfde seizoen wordt de aflevering verwacht.
Black Mirror

Netflix is druk bezig met nieuwe manieren om kijkers beter te laten betrekken in series en films. Black Mirror valt in een lijst van series waarbij dit getest wordt en wordt de eerste serie die een interactieve aflevering krijgt bedoeld voor volwassenen.

Eerder werd al op Netflix de animatieserie 'Puss in Book' geproduceerd waarbij kijkers zelf op een bepaald punt in de aflevering kunnen bepalen wat Puss in Boots gaat doen. Dit gaat ook het geval worden in de Black Mirror-aflevering, waarbij kijkers het op gegeven moment voor het zeggen hebben.

Black Mirror

Met deze nieuwe feature hoopt Netflix haar kijkers beter te binden met het product. Waar de Black Mirror-aflevering over gaat is nog niet bekend. Een officiële releasedatum voor het vijfde seizoen is ook niet bekend, maar deze wordt rond december dit jaar verwacht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Klinkt cool, maar het is altijd afwachten wat het gaat worden. Die laatste aflevering van Black Mirror was zooo vet.
  • Dit is echt zo'n gave serie. Brengt me helemaal terug naar de tijd van the Twilight Zone. Maar dan in een modern jasje. Kijk uit naar seizoen 5.
  • ik heb deze serie helemaal afgekeken met me vriendin…Ik kan niet wachten echt een dopeuh serie! Zal de toekomst zo worden hahaha?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren