1. Netflix onthult acteurs The Witcher seizoen 2

Netflix onthult acteurs The Witcher seizoen 2

Productie is begonnen

Netflix heeft de meeste acteurs van The Witcher seizoen 2 onthuld. Ook is de productie inmiddels begonnen.

Na eerdere geruchten bevestigt Netflix dat Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju zijn opwachting maakt als Nivellen. Ook worden drie nieuwe witchers aan de cast toegevoegd: Yasen Atour als Coen, Thue Ersted Rasmussen als Eskel en Paul Bullion als Lambert.

Verder verschijnen Agnes Bjorn als Vereena, Aisha Fabienne Ross als assistent Lydia van Breedevoort en Mecia Simson als tovenares Francesca Findabair in het tweede seizoen. Naast de nieuwkomers keert het grootste deel van de cast uit het eerste seizoen terug.

Enkele sleutelfiguren uit het boek Blood of the Elves, dat seizoen twee als leidraad neemt, ontbreken nog. Zo staan de spion Dijkstra en Geralts mentor Vesemir - die ook een rol spelen in The Witcher 3: Wild Hunt - ook tussen de personages en ontbreekt tovenares Philippa Eilhart volledig. Vermoedelijk worden deze op een later tijdstip aangekondigd.

De productie van de serie is inmiddels hervat in het Verenigd Koninkrijk. Seizoen 2 van The Witcher bevat acht afleveringen en verschijnt ergens in 2021 op Netflix. In de tussentijd verschijnt animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die vermoedelijk draait om Vesemir.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wat foto's van de acteurs zouden wenselijk zijn! Want lui enzo..
  • Zo'n goede serie! Wel wat verwarrend met al die terugblikken op tijdsprongen.
    Henry is de perfecte Gerald of Rivia!
  • Ah, net zulke trekpleisters van faam als de rest van de cast, zie ik.
  • Hmm allemaal namen die mij niet bekend voorkomen. Wat ik als pluspunt zie overigens, zie liever onbekende acteurs dan bekekende acteurs in series zoals the Witcher.
  • Vermakelijke serie maar wel raar in elkaar gestoken.
  • The Witcher serie schijnt te verkopen als n malle na de serie: https://www.ladbible.com/technology/gaming-the-witcher-3-sales-boosted-by-554-thanks-to-netflix-show-20200217

    Benieuwd of t een nieuwe trend gaat worden. Netflix heeft t geld wel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren