1. Netflix kondigt vijf nieuwe anime-series aan

Netflix kondigt vijf nieuwe anime-series aan

Onder andere Altered Carbon en Pacific Rim

Netflix heeft vijf anime-series aangekondigd die in ontwikkeling zijn. Deze series werden onthuld tijdens een Netflix-evenement in Singapore. Releasedata zijn voor alsnog niet bekend.

De vijf series die zijn aangekondigd zijn Altered Carbon, Pacific Rim, Trese, Cagaster of an Insect Cage en Yasuke. Over Altered Carbon laat Netflix niet veel kwijt, behalve dat het zich afspeelt in hetzelfde sciencefictionuniversum als de live-action-serie. De serie wordt geschreven door Dai Sato en Tsukasa Kondo.

Pacific Rim gaat over twee broers die met een verlaten Jaeger hun ouders gaan zoeken in een vijandig Kaiju-landschap. Craig Kyle en Greg Johnson delen hierin de hoofdrol. De serie speelt zich af in het universum van Pacific Rim en Pacific Rim: Uprising.

Trese, gebaseerd op het gelijknamige stripboek, speelt zich af in de stad Manila waar een vrouw het opneemt tegen een bovennatuurlijke criminele onderwereld. De serie wordt geproduceerd door Jay Olivia, onder andere bekend van The Legend of Korra.

Cagaster of an Insect Cage is gebasseerd op een manga-serie. In een apocalyptische-wereld is een epidemie genaamd Cagaster verschenen,waardoor elk mens in een gigantisch moordlustig insect verandert. De serie gaat geregisseerd worden door Koichi Chigira.

Yasuke speelt zich af in een Japan dat zich in oorlog bevindt. Een gepensioneerde Ronin-krijger krijgt de taak om een mysterieus kind te beschermen tegen kwade krachten.

Lees ook wat je in november moet kijken op Netflix.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Ik zou het cool vinden als attack on Titan en dragonball series op Netflix zou komen One can only dream.
 • @mightybundy

  En de rest van Bleach + One Piece.
 • @mightybundy zo duur is cruncyroll toch niet? Daar kan je ze vinden.
 • @BrutalRage hmmm misschien eens naar kijken. Attack on titan seizoen 1 vond ik de beste Anime de afgelopen 10 jaar.
 • @BrutalRage
  Nee, maar kwaliteit van de site is nogal… bagger. Vooral de videoplayer.
 • One piece 🙌
 • Laat maar komen. De vorige netflixs series met veel plezier gekeken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren