1. Netflix Nederland lekt releasedatum van The Witcher-serie

Netflix Nederland lekt releasedatum van The Witcher-serie

Vermoedelijk 17 december

Netflix heeft in een Facebook-bericht per ongeluk laten weten dat de The Witcher-serie in december verschijnt.

Het bericht is inmiddels verwijderd, maar Redanian Intelligence heeft de post op tijd opgeslagen en gedeeld. In het bericht dat werd geplaatst door Netflix Nederland stond het aantal nachten dat kijkers nog moesten slapen, voordat een aantal series en films op Netflix te zien zijn. Als we dit bericht mogen geloven is de serie van The Witcher vanaf 17 december te zien op de streamingsdienst.

Veel van deze releasedata zijn reeds bekendgemaakt, maar die van The Witcher was nog niet eerder aangekondigd. Natuurlijk kunnen we niet met zekerheid zeggen of dit ook echt de exacte releasedatum voor de serie is. De andere data lijken echter allemaal te kloppen, de kans is dus erg aannemelijk.

De serie neemt de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski als inspiratiebron en afgaande op de beelden behandelt het eerste seizoen de eerste twee verhalenbundels en het begin van de eerste roman. Hierin staat de lotsbestemming van Geralt en Ciri uit het koninkrijk Cintra centraal.

Bekijk hieronder de eerste officiële trailer van The Witcher.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • als dat zo is dan heb ik dus een leuke verjaardagskado van netflix
  • cody controleer je tekst het einde is dubbel
  • @snakeman1975 ik zie de dubbele zin, thanks!
  • @CodyvandenBogert nou zijn ze bijde verwijdert?
  • My body is ready 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren