1. Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness is onderdeel van de canon

Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness is onderdeel van de canon

Nieuwe afbeeldingen van de protagonisten

De geanimeerde Netflix-serie Resident Evil: Infinite Darkness maakt onderdeel uit van de canon van de games.

Dat laat Netflix weten viaeen bericht op het Twitter-account NXOnNetflix. Naast het nieuws dat de serie onderdeel uitmaakt van de canon van de games, deelt de streamingdienst ook een tweetal gedetailleerde afbeeldingen van protagonisten Claire Redfield en Leon S. Kennedy.

Resident Evil: Infinite Darkness verschijnt ergens volgend jaar op Netflix en volledig geanimeerd.De serie wordt geproduceerd door Hiroyuki Kobayashi, die eerder werkte aan Devil May Cry, verschillende Resident Evil-games en andere geanimeerde resident Evil Series als Resident Evil: Degenerate.

Naast Infinite Darkness werkt Netflix aan een live-actionserie in het Resident Evil-universum, dat Billie en Jade Wesker volgt in twee verschillende tijdlijnen. Ook wordt er gewerkt aan een reboot van de films door regisseur Johannes Roberts.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren