1. Netflix-serie The Witcher krijgt eerste trailer

Netflix-serie The Witcher krijgt eerste trailer

De lotsbestemming van Ciri en Geralt staan centraal

Netflix heeft een eerste trailer van The Witcher uitgebracht. In de eerste beelden zien we monsterjager Geralt, een jonge Ciri en de transformatie van Yennefer.

De serie neemt de boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski als inspiratiebron en afgaande op de beelden behandelt het eerste seizoen de eerste twee verhalenbundels en het begin van de eerste roman. Hierin staat de lotsbestemming van Geralt en Ciri uit het koninkrijk Cintra centraal. Ook lijkt het erop dat de serie het achtergrondverhaal van Yennefer, die later een zeer krachtige tovenares wordt, die later een zeer krachtigere tovenares wordt.

The Witcher verschijnt eind dit jaar op Netflix en bestaat uit acht afleveringen. Volgens ingewijden heeft Netflix ‘grote plannen’ met de serie, dus vermoedelijk verschijnt er in de toekomst een tweede seizoen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben nog steeds niet overtuigd. Ik ga het vast wel kijken, alleen maar omdat ik Netflix een maand gratis kan krijgen.
 • Ziet er best wel interessant uit. Je kan met de trailer al merken dat ze de boeken volgen en niet de games en dat is een goed iets.
 • @Meta_coola
  De games hadden prima als bron gebruikt kunnen worden. Dan hadden we hoogstwaarschijnlijk wèl groene Dryads gehad en geen Nilfgardiaan "ballsack" armour.

  Maar ben erg benieuwd, zeker in de gaten houden.
 • @Meta_coola want jij heb het boek gelezen ?
  geloof er geen moer van.
 • @babayaka1972

  Uhm ja ik heb de boeken inderdaad gelezen ja.
 • Hmmmm, ik zie goede dingen maar ook veel zorgelijke dingen. Het oogt hier en daar wat goedkoop en heeft lelijke filters op bepaalde plekken. Ook lijken ze alles net iets te episch te willen maken. Terwijl ik de games niet als episch maar als een soort van dagelijkse realiteit van een Witcher heb ervaren. Het voelde vaker aan als een soort middeleeuwse detective game dan een met actie gevulde rollercoaster rit. Ze moeten niet proberen het te 'epic' te maken, daar hebben we namelijk al genoeg films en series van. De muziek is 13 in een dozijn troep trouwens.
 • @benjaminben maar het gaat om de boeken, die verfilmen ze. (Daarom ook geen twee zwaarden op de rug, en geen ultra kekke medaillon)
 • @Bert de Vries

  Zijn de boeken super episch dan?
 • @benjaminben nou, de boeken zijn (ik ben pas bij boek twee/zes) wel wat grafischer en rauwer. Vind het tot dusver wel cool.

  Maar het is nog maar een trailer, en die moeten altijd iets actievoller zijn dan het eindproduct
 • @Bert de Vries

  Trailers met de nadruk op subtiliteit weten mij altijd wat meer te grijpen.
 • Ziet er prima uit al doen de interieur sets wat clean aan. Maar de trailer is kort en wat telt is het verhaal. Ik ga zeker kijken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren