1. Netflix teaset seizoen 3 van Stranger Things

Netflix teaset seizoen 3 van Stranger Things

Steve in een matrozenpakje

Netflix plaatst op YouTube een teaser voor het derde seizoen van Stranger Things, geheel in jaren 80' stijl.

In de teaser zien we een commercial voor de Starcourt Mall, die naar het plaatsje Hawkins komt. Dit Amerikaanse winkelcentrum is volgens de commercial leuk voor de hele familie.

In de reclame zien we ook het personage Steve Harrington, die we al kennen van het eerste en het tweede seizoen. Steve werkt zo te zien achter de balie bij ijswinkel Scoops Ahoy en heeft een mooi matrozenpakje aan. Waarschijnlijk dat de komst van Starcourt Mall een rol gaat spelen in het derde seizoen.

Aan het einde van de trailer staat er de tekst "coming next summer". Dit kan betekenen dat de serie vanaf de zomer van 2019 te zien zal zijn. Echter moet er in het achterhoofd worden gehouden dat producent Shawn Levy eerder heeft vermeldt dat het derde seizoen van Stranger Things zich moet gaan afspelen in de zomer van 1985, dus de tekst kan ook daar naar verwijzen.

Heb je het eerste en tweede seizoen van Stranger Things nog niet gezien? De Netflix-serie staat in onze top 10 series die je gezien moet hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren