1. Roach in de The Witcher-serie op eerste foto te zien

Roach in de The Witcher-serie op eerste foto te zien

Jep, het is een paard

Netflix heeft een foto gedeeld met daarop het paard Roach uit de aankomende serie gebaseerd op The Witcher.

Roach is het paard van Geralt of Rivia. Op de foto is te zien hoe Geralt op het paard rijdt in een grauw gebied.

Op 19 juli is er een panel rondom de serie op San Diego Comic-Con. Waarschijnlijk komt er dan meer informatie over de serie naar buiten, en wellicht zelfs een eerste trailer.

De serie rondom The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boeken en games van Poolse afkomst. De serie werd in 2017 aangekondigd door Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk en moet dit najaar uitkomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Tof, Gerald oogt ook best goed. Ben alleen bang dat ik hem niet helemaal accepteer bij het kijken van de serie. De Geralt uit de games heeft zo zijn eigen uiterlijk en stem acteur, dat ik dit moeilijk los kan laten. Hetzelfde had ik met de nieuwe stem-acteur voor Leon S. Kennedy, ik heb RE4 kapot gespeeld en de stem die daarin klonk hoort voor mij bij Leon. Een nieuwe stem gaat er bij mij dan niet in. Mijn hersenen werken niet zo :p met een nieuwe acteur voor Roach hek dan weer wat minder moeite ;)
 • @benjaminben autistisch trekje
 • @Richh

  Haha ben dr ook bang voor. Als kind trok ik ook de NL stemmen niet toen Cartoon Network overging naar een Nederlands kanaal. Ik wilde verdorie 'mijn' stemmen terug, Johnny Bravo en Dexters Lab waren ineens niet meer grappig.
 • @benjaminben dikke tip: ga de boeken lezen! Doe ik nu ook (met veel plezier!) en dan krijg je wel een ander beeld van Geralt.
 • @Bert de Vries

  Ik heb alleen De Laatste Wens gelezen en ik was niet erg onder de indruk. In ieder geval niet van Sapkowski's schrijfstijl. Ik heb nog ergens Het Bloed van de Elfen liggen om te lezen, maar op basis van wat ik ken heb ik geen haast.
 • @Heer Mida het is ook geen hoogstaande literatuur, maar wel ontzettend leuk :)

  En ik vind het heel tof om meer te weten te komen van de personages. Dat vond ik wel lastig toen ik instapte in The Witcher 3: veel personages die je moet kennen, kende ik niet. Lees nu dus alles als voorbereiding op de serie + de Switch versie
 • @Bert de Vries

  Ga er toch een beetje vanuit gezien het (Netfflix?) publiek, dat de serie een stuk toegankelijker gaat worden dan de games. Ik heb zelf heb namelijk nooit deel 1 gespeeld en stapte in bij deel 2 (die qua sfeer, setting, missies en personages zo'n sterk begin heeft dat het vanaf 2/3 tegen begint te vallen). En ook ik kende niet iedereen in het derde deel. Er zitten ook zo machtig veel personages, dat zelfs de 'nieuwe' in de game zelf mijn hersenen weer verlaten. Dit komt door de constante wisseling tussen exploratie en verhaallijnen volgen. Dit heb je in meer games, maar met name bij TW3 was ik het verhaal op vel punten een beetje bijster 'waar ging dit ook alweer over? Wie was dat ook alweer?'. En je kunt alles teruglezen, maar deze beknopte biografieën gaven maar weinig verdieping die de personages eigenlijk wel verdienen. Daardoor wist je alsnog alleen maar de oppervlakte.

  Skyrim en Fallout zijn bijvoorbeeld games waarbij exploratie en verhaallijn ook naast elkaar lopen, maar die games hebben veel minder diepgang omdat er niet een verleden van 2 games bestaat die je nodig hebt om de substantie van de games te snappen.

  Snap je mij?

  Maar ik zal eens een boek bestellen.

  Neemt trouwens nog niet weg dat de Geralt uit de games 'mijn' Geralt blijft. De Geralt uit de series is gewoon een totaal ander persoon, en wellicht kent hij ook net wat andere trades. Prima, maar ik ben te gehecht aan de witte wolf uit de spellen. Een personage als Link, Samus of Lara Croft zijn makkelijker te vertolken, zij hebben geen distinctief personage dat in alle games exact hetzelfde is.
 • @benjaminben ik snap je :) Ik heb dat met bepaalde acteurs, die blijven voor mij altijd gekoppeld aan hun beste rol (met name als ze schurken waren)
 • @Bert de Vries

  Ash van Evil Dead, Wolverine, Iron Man en Shrek zijn zulke personages. Die zijn en blijven gekoppeld aan bepaalde acteurs.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren