1. Netflix werkt aan Beyond Good and Evil-film

Netflix werkt aan Beyond Good and Evil-film

Regie in handen van Detective Pikachu-regisseur

Netflix werkt aan een verfilming van Ubisoft-franchise Beyond Good and Evil.

Dat valt te lezen op The Hollywood Reporter. Rob Letterman, de regisseur van de verfilming van Detective Pikachu, neemt de regie op zich. De film moet een combinatie worden van live-action en animaties.

Netflix staat nog maar aan het begin van de productie van de film. Er wordt nog gezocht naar schrijvers voor het script. Jason Altman en Margaret Boykin van Ubisoft Film & Television produceren de film. Meer informatie is er nog niet.

De eerste Beyond Good and Evil werd ontwikkeld door Rayman-bedenker Michel Ancel en verscheen in 2003. Het spel groeide snel uit tot cultgame dankzij de unieke setting en Zelda-achtige gameplay. Het vervolg is inmiddels al jaren in ontwikkeling en moet een grote open wereld bieden waarin mensen verschillende planeten kunnen bezoeken. Het is niet bekend wanneer Beyond Good and Evil 2 uitkomt.

Ubisoft heeft de smaak te pakken wat betreft film en televisie. Zo bleek gisteren al dat het bedrijf samen met Netflix aan een animatieserie gebaseerd op Splinter Cell werkt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik blijf er een voorstander van om franchises uit te breiden met films, series, boeken en comics. Zeker als het allemaal in de zelfde canon valt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren