1. Netflix werkt aan live-action Assassin's Creed-serie

Netflix werkt aan live-action Assassin's Creed-serie

Mini teaser gedeeld

Netflix heeft aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een live-action Assassin's Creed-serie.

Dat maakt Netflix bekend viaeen bericht op Twitter. In het bericht deelt de streamingdienst een geanimeerd logo van de game, met het logo van Netflix erin verwerkt.

De serie is momenteel in ontwikkeling en wordt aangestuurd door Ubisoft-werknemers Jason Altman en Danielle Kreinik. Bovengenoemde zullen functioneren als executive producers van de toekomstige serie.

In 2017 vertelde contentmanager Aymar Azaizia in een Reddit AMA al dat er een tv-serie in de maak zou zijn van Assassin's Creed. Er werden destijds echter geenspecifieke details geven over de tv-serie."We zullen onze tijd nemen om er zeker van te zijn dat we iets leveren waar we trots op kunnen zijn," aldus Azaizia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Ik denk dat er iemand op dit forum een hartaanval gaat krijgen! 😅
 • Nou ja hier kunnen ze natuurlijk wel een hele goede serie van maken als ze het goed aanpakken. Heb dan wel vrij weinig met de games, maar het heeft genoeg ingredienten om er een gave serie van te maken.
 • ik hoop dat ze het beter aan pakken dan de film want dat was echt bagger.
 • Ik ben blij met deze aankondiging. Waar ik wel minder blij mee ben is dat de anime AC van Adi Shankar on hold staat. Maar een live action tv serie die canon is aan de games, boeken en comics zeg ik geen nee tegen.


  Ik heb het al vaker gezegd maar Ik vind het een mooie ontwikkeling dat franchises zich uitbreiden naar andere media, en ik kan het totaal niet als een minpunt zien dat je om het verhaal te kunnen volgen gedwongen word om ook bijvoorbeeld de boeken moet lezen en de tv serie moet gaan kijken.
 • @Meta_coola

  Met de kanttekening dat een franchise trouw blijft aan zijn roots wat betreft main installments. Ik snap dat jij als superfan van AC het geen enkel probleem vindt om alles te verslinden wat er op dat vlak voorbij komt.. Ik vind het vooral fijn dat ik het verhaal enigszins kan volgen als ik alleen de games speel. Dat strips en TV daarnaast als verdieping dienen is prima voor de fans.

  Andersom een goed voorbeeld de Game of Thrones franchise. Serie is prima te volgen en de Telltale game is voor de fans een leuke bonus. Sommige mensen houden nu eenmaal niet van lezen of gamen of lange series / films kijken.
 • @markie3131

  Mja daar heb je semi een punt.


  Ook als ik mijn fan zijn van de serie op zij schuif moet ik erkennen dat een goede keuze is geweest om de Juno story line te beëindigen in de comics ondanks die story line in AC 3 gestart is.
 • @Meta_coola

  Dat moet ik van je aannemen, ik heb de comics niet gelezen. Mij trok de semi-historische setting altijd meer aan dan het moderne gedeelte.
 • Heb even zitten denken welk verhaal het beste zou zijn om een serie van te maken en kom toch al snel op die van Ezio auditore omdat daar goede politiek en romantiek veraad en grote namen zoals Leonardo da vinci in zitten en natuurlijk Rome. Alle andere zijn te zwak qua stof vind ik zelf.
 • @masters007

  Ik hoop en ga er van uit dat ze voor de serie een origineel verhaal en personage pakken. Aangezien ze dat met de comics, film en boeken ook gedaan hebben. En ze al vaker hebben gezegd dat ze de lore uit willen breiden via andere media outputs is het haast wel zeker dat het geen adaptatie word van één van de games. Cameos kunnen uiteraard wel.
 • Ach, als het dezelfde vlees-noch-visbehandeling krijgt als bij The Witcher, kan het niet slechter zijn dan de Fassbender-film of die halfslachtige poging genaamd Lineage.
 • @Heer Mida

  Ik hoop dat het minstens net zo goed zijn als the witcher, ik heb echt genoten van die serie.

  Linage was ook erg goed te pruimen overigens
 • @Meta_coola Nou, als jij het zegt…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren