1. Netflix zou een Resident Evil-serie ontwikkelen

Netflix zou een Resident Evil-serie ontwikkelen

Het bedrijf achter de films zou ook achter de serie zitten

Er komt mogelijk een Resident Evil-serie op Netflix.

Dat wordt door Deadline gemeld. De website kan nog weinig details geven over de Netflix Original-serie, maar de show zou geproduceerd worden door Constantin Film. Dit Duitse bedrijf zit ook achter de Resident Evil-films. Netflix zou op dit moment op zoek zijn naar een showrunner.

Verder wordt er gemeld dat de serie "het Resident Evil-universum gaat uitbreiden en de huidige mythologie gaat verdiepen" en "meer over het duistere Unbrella Corporation en de nieuwe wereld die door de uitbraak van het T-Virus ontstaat toont".

Het lijkt er op dat de mogelijke serie nog maar aan het begin van zijn productieperiode is. Het zou niet voor het eerst zijn dat Netflix aan iets werkt dat met games te maken heeft. De animatieserie rondom Castlevania valt bij kijkers goed in de smaak, en het bedrijf werkt ook aan een live-action The Witcher-serie. Hoewel deze gebaseerd wordt op de boeken, kijken fans van de games hier ook naar uit.

Vanaf vandaag is Resident Evil 2 Remake verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is een remake van een van de meest populaire Resident Evil-games.

Resident Evil 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Vertrouwen in de films waren sowieso al weg, Deel 1 had nog wel redelijk wat aspecten van de game, rest was om te janken. En zwaar uitgemolken.
    Hoeft natuurlijk niet echt game based te zijn, maar het kon 10x beter.
    Een serie klinkt awesome mits ze de story en characters goed neerzetten i.p.v. al dat overdreven gedoe. Beetje walking dead achtig en ze kunnen er een goeie serie van maken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren