1. Netflix zou aan The Elder Scrolls-televisieserie werken

Netflix zou aan The Elder Scrolls-televisieserie werken

Streamingbedrijf zou de serie net zo succesvol als The Witcher willen maken

Volgens een nieuw gerucht komt Netflix met een tv-serie gebaseerd op The Elder Scrolls.

Het gerucht komt van Daniel Richtman, een insider op het gebied van films en series, die volgens Gamerant dit op zijn Patreon-pagina claimt. Zijn beschrijving is alleen zichtbaar voor mensen die er voor betalen.

Volgens Richtman wil Netflix er voor zorgen dat de The Elder Scrolls-serie net zo'n grote hit wordt als de serie gebaseerd op de The Witcher-boeken, die ook inspiratie haalden uit de gelijknamige games van CD Projekt Red. Daarbij zou het een prioriteit zijn voor het bedrijf om zo trouw mogelijk te blijven aan het Tamriel dat spelers kennen uit de spellen.

Netflix of The Elder Scrolls-ontwikkelaar Bethesda hebben nog niets bevestigd, dus vooralsnog gaat het om een gerucht. Naast dat The Elder Scrolls Online nog altijd populair is, wordt er tevens aan The Elder Scrolls 6 gewerkt. Microsoft en Zenimax, het moederbedrijf van Bethesda, zijn sinds medio vorig jaar in onderhandeling. Microsoft is van plan om Zenimax over te nemen.

The Elder Scrolls Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • hmmm, maak dan gewoon lekker zelf een fantasy-franchise. Dan kun je lekker doen wat je wilt. Nu krijg je dat fans alles weer op de weegschaal leggen en je bij voorbaat al 3-0 achterstaat.

    Geen idee of Nord, Bretons etc. allemaal enkel uit blanken moeten bestaan en Redguards enkel uit mensen met een donkere huidskleur. Maar hier gaat Netflix dan wel tegen problemen aanlopen, gezien zij hier ietwat angstig mee om lijken te gaan. Het liefst mixen zij alles door elkaar, en das verder prima maar ik kan mij voorstellen dat de 'echte' fans dan snel op hun achterpoten staan. Maar nogmaals ; geen idee hoe strict de lore en regels in het universum van TES zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren