1. NetherRealm geeft Mortal Kombat 11-spelers in-game geld cadeau

NetherRealm geeft Mortal Kombat 11-spelers in-game geld cadeau

Vanwege de pittige Towers of Time-modus

De Towers of Time-modus in Mortal Kombat 11 is dusdanig moeilijk dat ontwikkelaar NetherRealm Studios gamers extra in-game geld gaat geven.

Een van de kritiekpunten op het vorige week uitgekomen Mortal Kombat 11 is dat de Towers of Time-modus erg moeilijk is. In elke 'toren' worden er 'mods' aan gevechten toegevoegd die de regels veranderen.

Om spelers een hart onder de riem te steken, geeft het mensen 500.000 Koins, 500 Hearts, 1000 Soul Fragments en 1000 Time Krystals. Ook wordt de moeilijkheidsgraad van de AI teruggeschroefd en worden de beloningen in Towers of Time talrijker.

Dit wordt allemaal ergens begin deze week aan de PS4- en Xbox One-versies van de game toegevoegd via een patch. De pc-versie heeft de patch al ontvangen. De Switch-versie ontvangt ook nog twee patches: eentje met alle bovenstaande wijzigingen, en eentje die de stabiliteit van de game moet verbeteren.

Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie is nu nog alleen digitaal verkrijgbaar, maar komt in mei ook fysiek uit.

Mortal Kombat 11

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik zou willen dat ze me de tijd kado gaven die ik aan dit misbaksel heb gespendeerd.
 • @Jelster

  Misbaksel? Nu heb ik de game zelf niet maar van alles wat ik tot nu toe heb gezien en gelezen is de enige smet op deze game de micro transacties, maar is al het andere geweldig en maakt dat de micro transacties slikbaar.
 • @Meta_coola

  Dat 6000+Dollar is een bullshit verhaal, want alles is uit de krypt te halen, en 40% van de costumes, brutalities & intro's/ outro's krijg je uit de towers of time character specifieke towers en een paar uit de story.
  om de 24 uur kan je met time crystal wellis waar een costume, brutality o.d kopen, zodra je 1 van dat hebt gekocht verdwijnt deze chest uit de krypt.
 • @BiohazardJP

  Ja, je kan het ook unlocken in de game. En daar ben je dan ongeveer EEN JAAR mee bezig! Een jaar bezig zijn om dingen te onlocken is belachelijk!
  En, dat ze dit nu cadeau doen geeft ook aan dat ze zelf ook snappen dat ze fout zaten.
 • @Exalian

  onzin heb alles al bijna uit de krypt, als je Injustice 2 hebt gespeeld weet je de trucjes met je A.I characters, endless tower A.I op max combo etc zetten en ondertussen film kijken en je A.I doet het werk voor je
 • @Exalian
  Waarom zou je alle skins/outfits willen unlocken? Je probeert toch juist te sparen voor de skins die je zelf leuk vindt, en daar focus je je dan op?

  Ik heb mij niet verdiept in het systeem van Mortal Combat, maar bij bijvoorbeeld Overwatch gaat dat helemaal prima.
 • @Exalian  En wat dan nog dat dat een jaar kost.

  Als je zo nu en dan deze game lekker wat speelt en beetje koins bijeenraapt her en der dan maakt het toch niks uit al duurt het even voor je alles beetje hebt?

  Zijn gamers nu echt zo lam geworden dat ze niet eens meer wat moeite willen doen.

  Ja grinden heet dat tegenwoordig. In mijn ogen is het gewoon een spel wat je leuk vind vaak genoeg spelen en automatisch ook langzaam steeds wat nieuws vinden.

  Misschien ben ik dan wel van de oude stempel waar ik honderd uur in een fjnal fantasy kan steken om net genoeg level te hebben om die ene badass badguy te verslaan.

  Ja dat is ook grinden. Maar aangezien ik me vermaak met die game, en met MK11 ook, dan is dat toch geen ellende. Want het spelen is toch wat de game leuk maakt. En als je dan elke keer een klein aantal koins hebt, na 100 uur zul je aardig wat gevonden hebben.

  Ik denk dat je, en met jou velen, grinden verkeerd benaderd en vooral iedereen wil alles aangeworpen krijgen.

  Dat dingen moeilijk zijn is oh zo erg.

  Dat dingen niet snel te krijgen zijn is zoooooo 2008(of wat dan ook( hier hoort een verwijfde bekakte stem bij)).

  Gewoon spelen. Als je dan over een jaar deze game nog steeds speelt heb je mogelijk alles. Wat is daar erg aan.

  Oh ja jij wilt het eigenlijk allemaal zonder moeite.

  Zonder gamen misschien wel.
 • @Meta_coola
  Nee zeker niet de enige smet. Ook geforceerde politieke correctheid m.b.t. vrouwelijke personages. Vrouwen mogen blijkbaar niet meer sexy zijn.
 • @CerandoX.nl

  Mmm ik ervaar dat eigenlijk anders.
  Ik heb het idee dat deze vrouwen in deze game nu net ook niet sexy horen te zijn in.

  Leger officieren zien er in het echt ook niet zo sexy uit( behalve dan dat vrouwen in dat pak op zich al stoer en sexy zijn in dat element).
  Dus ik vind nu net dat ze hun best hebben gedaan om de pakjes nog zo strak en sexy mogelijk te maken( normaal hebben vrouwen niet zulke strakke pakjes aan in het leger hoor, of in de politie).
  Dus ik heb eigenlijk het gevoel dat ze nu net wel zo sexy mogelijk hadden gemaakt in zover dat in hun rol/beroep paste.
 • @watashi wa maurice desu.
  Je kunt het anders ervaren, maar de beweegredenen waren toch echt politieke correctheid, de emancipatie van de vrouw e.d. Daarnaast is MK een fighter en geen realistische militaire game. Er zit wel meer onzin in die niet verklaart kan worden.

  Ook zijn veel mannelijke personages schaatster gekleed dan vrouwen, hoe past dat binnen je argument? Zouden die dan ook niet wat meer kleren aan moeten hebben?

  Als jij het niet erg vindt, dan is dat toch goed, maar er was zeker wel wat ophef over. Dus het recht proberen te lullen is vechten tegen de bierkaai. Ik erger mij persoonlijk er ook niet zo aan, maar ik erger mij wel aan de beweegredenen.
 • Ik vecht niks aan. Ik probeer het gewoon beetje in een perspectief te zien.
  Als ik overkwam dat ik het aanvecht dan had ik het ergens fout geschreven.
  Ik bedoel ook nergens dat het realistisch moet zijn maar dat ik het vanuit dat oogpunt wel logisch vind dat sommige dingen zo zijn.
  Je hebt wel gelijk dat de balans in keuzes raar is. En dat dat ruikt naar geforceerde politieke correctheid. Dat terwijl de overmatige geweld scenes dat dan weer totaal niet zijn.
  Maar om in MK onderwerp te blijven…..is er wel eens een MK game geweest die vrouwen heel sexy had neergezet? Volgens mij niet.
  Dus eigenlijk gek dat mensen klagen over dat vrouwen niet sexy zijn in de games bu terwijl ze volgens mij nog nooit sexy waren in een MK game.
  Dat is dus zoiets als eisen dat MK een nieuwe DoA game word enkel omdat ze anders te correct zijn.

  Ik geef overigens niks om wat er zoveel mensen zeggen want elkaar napraten is tegenwoordig eerder aan de orde dan werkelijk kijken of het ook zo is.
  Zoals ik al zei ik kan me geen MK game herinneren waar vrouwen wél sexy waren. Waarom zouden ze dat nu dan ineens wél moeten toevoegen.

  In mijn mening;

  Van mij had het wel gemogen.
  Grover harder lomper en sexy… alles wat biet door de beugel kan zou in een MK game moeten kunnen. Lol
 • Waarom is deze game een misbaksel?

  Het is zeker geen perfecte game, maar moet zeggen dat ik de game zelf zeer vermakelijk vind.

  Nu kan jouw mening zeker anders zijn, maar een misbaksel is wel erg negatief.
 • @Jelster

  Misbaksel is het zeer zeker niet. Het is gewoon een goede degelijke fighter. Vind de meeste kritiek ook wat overtrokken en wat ver gezocht.
 • Vier currencies, vier, haha. Wat een trieste rommel. De game zal in de basis goed zijn, al die andere meuk er om heen gaat toch nergens meer over.

  Die arme grote uitgevers toch, ik hoop dat ze het hoofd boven water kunnen houden.
 • @JaJa_jr

  Meerde currencies is niks nieuws in de MK history, zo had bijvoorbeeld Deception wel 6 currencies.
  Alle currencies zijn gewoon ingame te halen en kan je niet kopen met echt geld, enige wat je kan kopen zijn time crystalls
 • @BiohazardJP

  Prima dat jij dat geen probleem vindt. Ik vind t helemaal niks en al helemaal niet met WB als uitgever.

  De game zal vast tof zijn als fighter, maar door al die rommel er om heen pas ik. Met de krypt als dieptepunt voor mij. Een prachtig vormgegeven interactieve lootbox imo.
 • @JaJa_jr

  Nou op de switch is ie niet zo prachtig vormgegeven hoor.
  Tenminste nog niet.
  Ik verwacht nog wel wat updates die een plaatje van een sterrenhemel toevoegt:
  Maar verder zijn veel PS2 games mooier dan krypt van MK11 op switch.
 • @JaJa_jr
  Dan moet je ook niet gaan dom lullen over currencies en weet ik veel wat als je de game niet speelt, en niet elk dom verhaal wat je leest over MK gaat geloven, want nogmaals alles is te unlocken in de krypt, 3 currencies kan je niet kopen met geld, alleen de time Kristalls waar je geen zak aan hebt, aangezien alles gewoon te unlocken is in de krypt, zo kan je met de time krystalls wel skins, brutalities etc unlocken, maar onthoud 1 ding!!! Alles wat jij haalt met time krystalls gaan weg uit de chests in de krypt,
  Zo zijn er ook voor goed maar 40% skins etc te unlocken vis de towers of time, met name 25k-50k per character challenges
  de grind kan lang zijn maar ook heel kort is maar hoe jij de truc uitvoerd, ik speel MK11 non stop voorgaande titels ook, dus daar pak ik al me koins en souls en 2x hearths door brutalities te zetten online als offline, verder als ik er klaar mee ben zet ik mijn A.I. geprogrameerde characters in, in de endless tower als ik een film kijk of als ik ga slapen, oftewel je moet de grind slim aanpakken, dus nogmaals ga niet over oordelen af van mensen, sites, reviews, e.d ervaar het zelf voordat je zulke domme opmerkingen plaatst
 • @BiohazardJP

  Grinden als je slaapt, juist. Viel spass.

  Ik speel nog steeds af en aan For Honor. Een game met een bagger launch en nog steeds genoeg om op aan te merken, inclusief microtransacties voor cosmetische crap.
  Wat ik in For Honor ook kut vind en de grind die daarbij komt kijken ook. Je kunt alles vrij spelen als je maar genoeg speelt, maar die grind is behoorlijk opgerekt.
  Dat jij je daar bij MK 11 niet aan stoort is prima, maar t feit dat je met ai kunt grinden zegt toch ook al genoeg.

  Ik snap je punt, ik val ook de game aan niet jou. En ik heb me prima ingelezen en m'n conclusies getrokken. Want ik had best zin in MK11, maar geen zin in nog n fighter met n dikke grind, daar ben ik al n keer ingetrapt.
 • @JaJa_jr

  True kan ik compleet begrijpen, Alleen deze grind verpest je gameplay echter niet, want het zijn grotendeels cosmetics, en concept arts wat niet echt een waarde heeft, verder zitten er wel brutalities in de krypt wat dan wel weer een waarde heeft om te grinden
  Is gewoon een extra iets in de game toegevoegd als je je verveeld o.d. net zoals de krypt is fantastisch om van de eerste mortal kombat film easter eggs terug te zien op Shang Tsungs Island, en gave secrets/puzzles op te lossen, soort van mini game

  daarom vindt ik het gewoon raar van mensen (Algemeen wat ik lees op youtube, en weet ik veel waar allemaal) dat ze de game afkraken en meteen de conclusie's trekken dat de game daardoor heel zwak is om zulke dingen (Cosmetics/krypt/grind) die de gameplay totaal niet schaden, tenzij ze het 1: niet hebben gespeeld 2: en alleen maar mee lullen van één Reddit post

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren