1. New Pokémon Snap heeft mysterieuze online functies

New Pokémon Snap heeft mysterieuze online functies

Wat deze online functies precies inhouden is nog niet bekend

De aankomende Switch-game New Pokémon Snap heeft online functies.

Dat blijkt uit de productpagina van de game die van een update is voorzien door Nintendo. Het bedrijf heeft nog niet aangekondigd wat de online functies precies inhouden. Mogelijk is er een leaderboard waarin fotograven hun scores met elkaar kunnen vergelijken, of is er een systeem om foto's uit te wisselen.

Nintendo kondigde vorige week aan dat New Pokémon Snap op 30 april voor de Switch uitkomt. Het vervolg op de Nintendo 64-game laat spelers allerlei verschillende pokémon op de gevoelige plaat leggen. De foto's worden vervolgens van een score voorzien door een professor.

Op de bovengenoemde productpagina valt ook te lezen dat spelers 6,8 GB aan schijfruimte op hun Switch kwijt zijn wanneer ze de game digitaal kopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hier kijk ik echt enorm naar uit!
  • Mogelijk is er een leaderboard waarin fotograven hun scores met elkaar kunnen vergelijken, of is er een systeem om foto's uit te wisselen.

    Foto graven, is dat een nieuwe hobby?
  • Tsjaa ik snap niet echt wat hieraan leuk is om foto's te maken van Pokemon in een game. Maar goed blijkbaar is er markt voor na de eerste Pokemon Snap game uit de 64 tijd. Dus we gaan het zien.
  • @Snafu9 Ik snap dat je zo denkt, maar toch heeft het iets unieks.
  • Microtransacties om appels te kunnen kopen.
  • Is dit open-world?
  • @benjaminben Ik weet niet of je serieus bent, maar nee je kan niet eens vrij rondlopen, laat staat je snelheid bepalen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren