1. New Pokémon Snap onthuld

New Pokémon Snap onthuld

Samen met Pokémon Smile en Pokémon Café Mix

Er komt een gloednieuwe Pokémon Snap-game uit op de Nintendo Switch, New Pokémon Snap. De game werd onthuld tijdens de Pokémon Presents-presentatie.

Pokémon Snap kwam oorspronkelijk in 1999 uit op de N64. De game was een groot succes en fans van de game vragen al een lange tijd om een vervolg. Dat gaat nu gebeuren met New Pokémon Snap. Volgens Tsunekazu Ishihara, de CEO van The Pokémon Company, is de nieuwe Snap-game een nieuwe versie van de geliefde klassieker. Er is nog weinig over de game bekend behalve dat die ‘binnenkort’ uit moet komen.

Naast New Pokémon Snap is er ook een nieuwe app, Pokémon Smile, aangekondigd tijdens de presentatie. Deze app is nu te downloaden en moet het tandenpoetsen voor kinderen leuker maken.. Pokémon Smile laat zien hoe kinderen goed hun tanden kunnen schoonhouden en laat ze de pokémon die de kinderen helpen vangen. De app is nu beschikbaar om te downloaden op Android en iOS.

Verder is er ook Pokémon Café Mix tijdens de Pokémon Presents-presentatie aangekondigd. Deze game is gratis te downloaden op de Nintendo Switch en smartphones. Met puzzels waarin je pokémon met elkaar moet verbinden. De speler kan ook verschillende soorten pokémon met verschillende vaardigheden aan hun bediening toe kunnen voegen.

The Pokémon Company heeft ook meer informatie gegeven over Pokémon GO en Pokémon Sword and Shield. Over Pokémon GO zegt Ishihara dat het bedrijf bezig is om Pokémon GO speelbaar te maken in allerlei verschillende omstandigheden en bevestigd nogmaals dat Pokémon GO Fest dit jaar in zijn geheel digitaal plaatsvindt.

Voor het evenement komt de mythische pokémon Victini naar de game toe en is de speciale traineroutfit uitgekomen in Pokémon GO voor de release van The Isle of Armor-dlc in Pokémon Sword en Shield. Als laatste werd de toevoeging van Mega Evolution voor Pokémon GO aangekondigd.

Pokémon GO

In Pokémon Sword and Shield is er een speciale Max Raid-event van start gegaan met de mythische pokémon Zeraora. De pokémon kan niet gevangen worden tijdens de Max Raid-gevecht, maar als één miljoen mensen Zeraora verslaan kan iedereen met de mobiele versie van Pokémon Home de Shiny-versie van deze mythische pokémon krijgen. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de Pokémon-website.

De presentatie werd afgesloten met Ishihara die aankondigt dat er nog één groot project is die hij wil aankondigen. Dit project wordt volgende week onthuld tijdens een nieuwe editie van Pokémon Presents.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Yes! Eindelijk een nieuwe Pokemon Snap game! Hier wacht ik sinds de N64 al op! :D Hopelijk komt ie dit naar nog uit. :)
 • @PietS. Same! Ik schreef een jaar geleden nog een stukje over mijn wilde Pokemon Snap 2-droom. Kan. niet. wachten!

  https://www.insidegamer.nl/artikel/pokemon-snap-de-unieke-pokemon-spin-off/
 • @CodyvandenBogert

  Ga ik snel even checken! Thanks! :D
 • Ooooohw snap! ;)
 • @blue_blade_3 :D
 • Vind ik sws wel leuk!😁😁
 • Nice dit lijkt me wel tof.
 • Wel een beetje een Pokémon overkill de laatste tijd. Ze moeten er wel voor waken dat ze niet teveel Pokémon brengen zodat mensen Pokémon moe worden. Maar voor de Pokémon liefhebber is het tof dat Snap er komt. Verder heb ik nog nooit een Pokémon aangeraakt mijn vriendin is er dol op maar ik heb er niets mee.
 • @smaakmaker

  Pokemon moe? De grootste entertainment franchise ever? Nah dat gaat nog wel wat jaren duren als het ooit gebeurt. Pokemon gaat richting de 30 jaar en is groter dan ooit. Zolang de games verschillende genres overspannen zal het niet snel minder worden. Gelukkig maar want de core games zijn 1 van de weinige echte traditionele RPG games die nog bestaan. De rest heeft z’n roots allang verlaten.
 • @Ramirez

  Ja Pokémon moet ook zeker uit blijven komen. Alleen het wordt nu wel erg overdreven hoeveel Pokémon games en nieuws er is de laatste tijd.
 • @smaakmaker

  Ga maar starten met aanraken dan. Beginnen met de red blue green series. Serieus leuke games Kaas.
 • @benjaminben

  Nee ik heb helemaal niks met Pokémon. Maar dat maakt ook niet uit ieder zijn smaak.
 • @smaakmaker

  Hoe weet je dit precies als je de games nooit hebt aangeraakt? 😂
 • @Shuckles

  Omdat ik genoeg gameplay heb gezien en ook laatst mee gekeken toen mijn vriendin het speelde ik vind er niets aan van wat ik zie.
 • @smaakmaker

  Haha ja maar had je dit bij Animal Crossing ook niet? Daar heb je volgens mij ook wel wat plezier uit gehaald.
 • @Shuckles

  Haha dat is waar. Maar toen mijn vriendin dat speelde dacht ik nog wel lijkt me leuk om te proberen maar die gevoelens heb ik niet bij Pokémon.
 • Heb ik echt kapot gespeeld op de N64, ben wel benieuwd naar deze.
 • Nice. Er kan nooit te veel Pokémon
 • Tof hoor, vooral Snap! Echter nooit een game gevonden voor 59,99. Daarvoor heeft het huidige concept te weinig om het lijf.
 • Het is trouwens een nieuwe game, geïnspireerd door Pokemon Snap voor de N64.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren